Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha a múlt évet és ideáig ezt...

Ha a múlt évet és ideáig ezt is üzletileg túléltem, kissé fejlődtem is, akkor már örülhetek?

Figyelt kérdés
A COVID járvány mindenkit váratlanul ért. Szerencsére úgy néz ki, nem haltunk meg, kicsit még nőttünk is, ennek örülhetek, megdícsérhetem magam, vagy most jön még a java?
2021. márc. 17. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez iparágtól függ. A miénkre kimondottan jó hatással volt a járvány, bármilyen szomorú is ezt mondani.

Miben tevékenykedsz?

2021. márc. 17. 16:09
 2/6 A kérdező kommentje:
IT, elektronikus-értékesítési/kiskereskedelmi szoftverek, de nyilván ránk is hatással van, ha bezárják az ügyfeleink boltjait / vállalkozásait.
2021. márc. 17. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2

Ugyanezzel foglalkozom, csak a megrendelőink nem cégek/vállalkozások, hanem magánemberek, így a járvány hatása elképesztően pozitív volt számunkra.

2021. márc. 17. 17:03
 4/6 A kérdező kommentje:
3-as gratula! Én mondjuk mindig keresem azok társaságát, akikkel lehet beszélni, hogy mi volt jó eddig ebben a válságban. Nem elsősorban anyagi dolgokra gondolok, hanem bármi, szervezetfejlesztés, hatékonyságnövelés, én azt érzem, egy csomó mindenre lett most idő. Bízom benne, hogy emiatt ez az időszak nyerő pozíció lesz ha egyszer újra békeidő lesz. Vicces, de a 2008-as válság alatt annyi időnk lett hirtelen, akkor vezettük be életünk első CRM rendszerét, mai napig nélkülözhetetlen.
2021. márc. 17. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én például örülök a digitalizáció elterjedésének, mert eddig is pusztán a hiedelmek voltak a gátjai.

Nyilván azt mondjuk nem szeretném, hogy online oktatás maradjon a gimnáziumokban, de szerintem kifejezetten jó hatása van a home office-nak a gazdaságra, és talán a vezetők is affinisabbakká váltak az eddig negligált IT-megoldásokra.

2021. márc. 17. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 nem az idő volt a gond előtte se nagy valószínűséggel, de kétségkívül könnyebb jól csinálni egy nagy átalakulást, ha jut rá bőséges figyelem.
2021. márc. 19. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!