Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha lenne 30 millió forint...

Ha lenne 30 millió forint készpénzed, de semmilyen képzettséged, milyen vállalkozásba tennéd? Mibe fektetnéd?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 10:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az a #7-es válaszoló akire te gondolsz. Az #5-ös a bitkoinos.

Én is úgy látom hogy a #7-es jól írja a dolgokat. Egy másik hozzászólásomba már írtam másik kérdéshez. Azok a jól menő (értsd: gazdag) vállalkozók akiket ismerek, nem voltak különösebben jó tanulók az iskolába. Nem is voltak különösebben rosszak, egy jó közepes. De a lényeg, nem is abban lettek gazdagok (eleinte legalábbis) ami a tanult szakmájuk. Pl az egyik építőipari szakközepet végzett, mégis az erdészetből gazdagodott meg (sac/kb 2-300 millió) meg éttermet nyitott, meg pályázott mindenre amit el lehet képzelni.

Közbe az építő ipart is felvette a palettára. Beszállt az út építésbe.

De a lényeg hogy ez a csávó akkor is dús gazdag vállalkozó lenne ha egyáltalán nem foglalkozna azzal ami a tanult szakmája. Ügyes volt meg szemfüles, ENNYI)

Egy másik mezőgazdasági gépszerelőnek tanult. Annyi hogy Ő a mezőgazdaságból lett milliárdos de egyáltalán nem a gépszerelésből. Mennyi példát írjak még. Ezekre mondják hogy a jég hátán is megélnek. Magyarán ha nem is lenne semmi szakmájuk akkor is fel találnàk magukat. Ha más nem , pályáznának orba-szájba. Lennék a lehetőséget, hol mibe van a pénz. Ehhez vállalkozói véna kell nem valami iskolába szerzett papír.

2021. ápr. 7. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Lennék a lehetőséget = Lesnék a lehetőséget
2021. ápr. 7. 16:09
 13/13 anonim ***** válasza:

#11 ####

Köszönöm hibaigazitást, nem tudom, hogy irtam igy el.

Kérdezö, még egy fontos dolog, az, hogy amikor egy szerződést akarsz aláirni , nem kérdezik meg, hogy milyen lakásod van, de azt, hogy Trabanttal, vagy

Opellel, vagy netán BKV -val érkeztél-e, azt biztosan megnézik. Az elsö szerződésemel hetekig jártam egy igazgatohoz, de minden alkalommal, amikor

már csak aláirni kellett volna, szaladnom kellett a buszmegálloba. Aztán

végül az egyik alkalommal, amikor aláirásra került a sor, az igazgazo kérdezte, nem kell a buszhoz sietnem? És azt válaszoltam, nem, kocsival jöttem. Még csak egy kérdése volt, milyen kocsit vettem? Ahogy kimondtam,

Nissant, alá is irta a 14 ezer euros szerzödést.

2021. ápr. 8. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!