Holnap nyitva lesz Dabason a Diego logisztikai lerakat?
Emeld fel a telefont és kérdezd meg őket.
Abszolút nem értem, miért itt kérdezel olyan dolgokat, amire jóformán csak ők tudnak válaszolni.
Elmondom az utolsó napok történéseit:
konzultáció a nyitásról, mikor, hogyan szeretnék az emberek majd mikor ennek bejön az eredménye, akkor egy HIRTELEN döntéssel bezáratnak mindent. bezárnak az üzletek, MINDEN SZOLGÁLTATÁS - kivéve a magán egészségügyit, bezárnak az iskolák, óvodák, nem lesz ügyelet sem (pénteki infó, szombatra megváltoztatják, hogy de, ügyelet mégiscsak lesz).
Aztán 1 nap múlva kiderül, hogy a boltok bezárnak, meg az edzőtermek, de mégsem, mert a barkácsbolt nyitva lehet, az edzőterem versenysportolókat fogadhat, ami számomra TELJESEN LOGOKÁTLAN, hogy az éttermek elvitelre továbbra is kiszolgálhatnak, az élelmiszerboltokban továbbra is egymás hegyén- hátán az emberek, nincs korlátozva, hány ember tartózkodhat a boltban egyszerre, stb.
Nos, akkor szerinted ilyen napról napra, egyik pillanatról a másikra hozott kapkodó intézkedések között van ember, aki meg tudja mondani Neked itt, hogy nyitva lesznek-e? Ezt csak ők fogják tudni - vagy lehet, még ők sem...
Tessék, ne mondd, hogy kekec vagyok, kikerestem Neked, csak fel kell hívni őket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!