Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Személy vagyonőr szakmára...

Személy vagyonőr szakmára lehet alapozni egy egész életet?

Figyelt kérdés
Az a baj nálam nem opció hogy ki tanulok egy normális szakmát. Mert több kárt okozok mint hasznot. Régen jártam szakmunkasba de el tanacsoltak még onnan is. Okos sem vagyok, úgy néz ki ez az esélyem van csak. Vagy közmunka, vagy egyszerű betanított munka. Ingyen el lehet végezni a vagyonőr szakmát de várni kell rá vírus miatt. Erre lehet alapozni egy életet?

2021. márc. 5. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
1000-1200 ft-os órabér nagyjából.Abból nem lehet megélni.Esetleg ha 24/48-ban vagy mellékállást vállalni.
2021. márc. 6. 11:52
 2/5 anonim válasza:
100%
Havi 10 szolgálat, 24/48-ban, 1000-ért, az 240.000/hó. Sokan nem keresnek ennyit, főleg vidéken.
2021. márc. 9. 16:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Pontosan, ezért akarom elvégezni. Főleg nekem nem adnak ennyit sehol. Nekem ez már álom fizu.
2021. márc. 9. 16:54
 4/5 anonim válasza:
79%
Targoncást is bármikor felvesznek gyárak, boltok, raktárak,...
2021. márc. 9. 17:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Azzal aztán sokra mennék. Kártérítés lenne a vége. Aki ismer tudja. Sajnos ez van.
2021. márc. 9. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!