Büfé nyitásakor mik a kezdő lépések?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, nem itt kellene kérdezősködnöm, de kíváncsi vagyok mások tapasztalataira. Szeretnék egy fagyizó/gofrizó/palacsintázót nyitni. Nekem sem üzletvezető, sem vendéglátós végzettségem nincs, így is nekivághatok?
Tudnátok segíteni, mik az első lépések?
Előre is köszönöm!
2021. márc. 4. 18:22
1/4 anonim válasza:
Hát ez így nehéz lesz....
Nem csak azért, mert nincs végzettséged, de azért is, hogy halvány lila gőzöd nincs az egészről...
Piackutatást csináltál már? Üzleti tervet készítettél...???ű
2/4 anonim válasza:
pl kezdésképp ne a legnagyobb covid járvány alatt nyiss ilyet, amikor nyitva se lehetsz törvényesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!