Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mikora várható a következő...

Mikora várható a következő átutalás ?

Figyelt kérdés

30év alatti. Ginop-os "fiatal kórú" katás egyéni válalkozó vagyok szeptember 2.óta. Tudni kell hogy 3részletben utalnak 4milliós összeget(,elöször 50%-ot,aztán pedig 2szer 25százalékot ugye a 4millióból utalnak át.)

Szóval tavaly novemberben kaptam egy átutalást,a következöt most márciusra várom. Leginkább azok véleménye érdekelne akik benne vannak a programban! Mikorra várhatom a következő összeget ?? Esetleg ti már megkaptátok? Egyáltalán számithatok rá ebben a hónapban ? Mivel igen nagy segitséget és bevételt jelentene számonra igy elég a téma !

2021. márc. 4. 07:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kataskent eleg sok adot be kell majd fizess ez utan nem?
2021. márc. 4. 07:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Dehogy is nem ! Havi 50 a kata. Plusz kisebb tételek. De ezzel egyenlőre gond nincs. Csak az összeg érdekelne, mivel igen meglenditené a havi keresetem.(ha igy érthető)
2021. márc. 4. 07:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Mivel egy helyrol erkezik a penz a megnovelt kataadot is be kell majd fizesd
2021. márc. 4. 08:00
 4/11 A kérdező kommentje:
De ezzel nincs és nem is volt problémám eddig sem. Engem üzleti célból egy utalási időpont érdekel mindenképp.
2021. márc. 4. 08:02
 5/11 anonim ***** válasza:

#3 - hülyeség, erre nem vonatkozik az az új szabályozás. Nem kell plusz adót fizetni ez után.

Plusz ha vonatkozna is rá (márpedig nem), akkor sem érné el az értékhatárt, mivel 2020-ban kap 2 milliót, meg 2021-ben is 2 milliót. Egyik évben sem éri el a 3 milliós határt. De nem is releváns, mert nem vonatkozik erre a "büntiadó".

2021. márc. 4. 08:18
 6/11 A kérdező kommentje:

Kedves 5.kommentelő! :)

Ott a pont részedre ;)

Viszont még mindig nem volnék előrébb a kérdemre tekintettel.

2021. márc. 4. 08:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi szerepel a támogatói okiratban, mint utalási dátum? Mert azt tartani kell nekik és szokták is egyébként.
2021. márc. 4. 08:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Különös hogy eddig ilyenről szó sem volt! Hiába néztem utána személyesen én magam nem találtam ilyesmi kategóriát. De még a könyvelöm sem aki szintén jártas a pályázatban és egyéb dolgokban. Egy távoli volt ismerősöm kérdeztem ő azt irta hogy 1évben 4havonta kell utaljanak. Abból egyszer 50százalékot.(amit már elküldtek számomra) Majd ismétlődően 2szer 25százalékot. Amit mindenképp erre a hónapra várok de a foglalkozásomat tekintve ez az összeg nagyon sokat jelentene a bevételemre tekintettel!
2021. márc. 4. 08:35
 9/11 anonim ***** válasza:
A könyvelőd nem túl jártas a pályázatokban, ha erre nem tudja a választ :)
2021. márc. 4. 08:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát ebben talán igazat is adnék számodra hisz igazad lehet.
2021. márc. 4. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!