Mennyibe kerül elindítani egy saját vállalkozást és mik az előzetes feltételei?
Távoli célom, szervízben gondolkozok: számítógépek, laptopok, tabletek, konzolok. Valamint ezeknek az értékesítése és minden ami számítástechnika az alaplaptól a routerig.
Boltméretben kb. erre gondoltam:
Az eszközök megjavításában van tapasztalatom, értek hozzájuk, kiskereskedelmi és vállalkozói tapasztalatom viszont nincsen.
Akinek van rálátása, aszerint mennyi pénz kell a vállalkozás elindításához egy megyeszékhelyen és előtte mit kell még tenni? (üzlethely vásárlása vagy bérlése, engedélyek, tanfolyamok stb.)
Bármilyen tanács, illetve meglátás jól jön! Köszönöm!
Attól függ,először is:
-Magánvállalkodás,vagy kft?
-Mennyi pénzed van hogy eltud indítani?
-Hol van az a "vállalozás"?
-Mennyit tudsz ajánlani aki dolgozik akarna ottan?
Köszi a válaszokat!
1 és 2: Milyen végzettség kell hozzá? Illetve mitől függ az, hogy e.v. lennék-e vagy kft?
3-as:
- Passz. Mi alapján szokott ez eldőlni? (magán vagy kft)
- Pénz: egyelőre még nem akarom elindítani, csak információt szeretnék szerezni, mivel nem vagyok képben? A kérdés is erre irányult, hogy mennyi a minimális indulótőke a mostani viszonyok közt mindehhez?
- A vállalkozás, amit mutattam egy dél-dunántúli megyeszékhelyen van. Az enyém is itt lenne majd.
- Nem terveztem, hogy más is dolgozna ott.
-magán akarsz akkor magad van a ura,de ha akarsz 100 embert aki dolgozik neked akkkor kft
-úgy akarsz egy kis területet akkor szerezzél 10 milliót mert az alatt nem nagyon tudol szerezni lakást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!