Mire számíthattok? 55-63 éves korotokban milyen munkátok lesz? Mennyiért fogtok dolgozni, hány munkanapot? Milyen végzettséggel?
:D
Gondolom a változatos és változékony adórendszerről még nem hallottál...
Vagy csak keveset...
55-63 éves koromban már csak akkor szeretnék dolgozni, amikor én akarok.
Mindenféle kényszer nélkül.
Hogy ez akkor mit jelent majd, most még nem tudom eldönteni. A lényeg az, hogy jelenleg alakítom ki azokat a körülményeket, amelyek oda vezetnek, hogy ez addigra (bőven) lehetségessé váljon.
Nem valószínű, hogy megérem.
De jelenleg azt tudom elképzelni, hogy versenyszféra termelőterületen leszek top manager, mai értéken számolva messze 7 számjegyű nettó fizetéssel. És 3-4 sportkocsi feletti teraszon villásreggelizek.
A szakterületem nagyobb személyes jelenlétet igényel, de valószínű részben home office lesz.
Arra próbálok rájönni, hogy min múlik az, hogy valaki be is fusson ha már lediplomázott?
Ne csak ideig óráig aztán tepsi, vagy örülj ha felvesznek valahová...
Ha valaki tipikusan az az ember akinek sosem volt igazán társasága az lényegében hiába tesz le akármit is az asztalra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!