Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Létezik hogy egy bolt tulajdon...

Létezik hogy egy bolt tulajdonosa ennyire ne legyen képben azzal milyen áruk vannak a boltjában?

Figyelt kérdés
Következő párbeszéd.Kérdezem mikor jön legközelebb áru.Mondja miért mit keresek.Mondom liption 1,5 literes ice teat.Mondja sose szokott lenni .Mondom neki innen szoktam venni.(nem is értettem mit magyaráz,lehet keverte a dolgot bár nem hiszem mert mondta hogy kicsi szokott lenni(akkor veszem azt ha már nincs nagy)) Mondom neki szokott lenni erre ő nem szokott lenni mert nem rendelt.Mondom akkor más rendelt.Mondja nem mert ő a tulaj.Itt befejeztem a dolgot.Nem pazaroltam az időmet .Ez most arra ment ki hogy megmondja a tutit és okoskodjon vagy tényleg ennyire nincs tisztában azzal mik vannak a boltjában?
2021. febr. 12. 15:43
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és mondta hogy ő a tulaj és ő szokott rendelni.Érdekes módon már több eladó a boltból is mondta hogy rendeljen nekem liptont?Szóval már itt ugrik az elmélete hogy csak ő szokott rendelni.
2021. febr. 12. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Számomra az is abszurd, hogy vessző nélkül sikerült leírnod mindezt.
2021. febr. 12. 15:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Számomra szomoru hogy nem tudsz a kérdésre válaszolni és kötekedsz.
2021. febr. 12. 15:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Tipikus válaszoló archetipus.Nem a kérdésre válaszol de idejön kötekedni.Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni huzzál innen el.Nincs szüksége senkinek kötekedőkre.
2021. febr. 12. 15:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Szégyen hogy az ilyennek lehet 62%-a.
2021. febr. 12. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Nincs pedig a kérdésednek sok értelme, illetve magad meg is válaszoltad a lenti esettel. Milyen választ szeretnél?

Igen, létezik, gondolom nem ismeri a tulaj az összes árut.

2021. febr. 12. 15:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Van értelme.Mivel nem tudtam melyik van.Gondoltam akik jobban benne vannak tudják mi lehetett ez.Az is fura volt hogy mondja de van kis lipton.Mondom nincsen.Mondja ja tényleg.Ezt nem tudta tagadni legalább.Olyan választ ami a kérdésre válaszol és nem olyat ami a vesszőket firtatja aminek semmi köze nincs hozzá képzeld.
2021. febr. 12. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:
92%

"Szégyen hogy az ilyennek lehet 62%-a."

Már 82.

2021. febr. 12. 16:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

1.) Létezik.

2.) Létezik is meg nem is.

3.) Nem létezik.

Válaszd ki, hogy neked melyik válasz tetszik.

2021. febr. 12. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!