Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek a Savage, mint...

Szerintetek a Savage, mint cégnév jó lehet?

Figyelt kérdés

3 napom van kitalálni valami jó kis cégnevet, de semmi nem jut eszembe. A smile, happy, funny környékén kezdtem elindulni, aztán a lányom ajánlotta ezt a nevet (Savage) Eleleinte nem is tudtam mit jelent, de aztán persze elmondta. Nagyon nem megy nekem, félek, hogy rosszul döntök, ezért is próbálom meg mások véleményét is kikérni.

Netán ha bármi ötletetek vagy megjegyzésetek van ezzel kapcsolatban, kérlek írjátok le nekem, nagyon hálás lennék.

Nagyon köszönöm!

2021. febr. 8. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nade, milyen cég? Mivel foglalkozik? Miért kell angol név?
2021. febr. 8. 20:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem muszáj angolnév, csak szerintem azoknak jobb a csengése. Üzletvezető leszek egy fehérnemű boltban, de nem szeretném, hogy mindenképpen ahhoz kapcsolódjon, mert ha a jövőben másfele visz az utam, jobb ha oda is passzol a név. Ezért inkább a személyiségemet próbálom vele tükrözni. Pozitív, magabiztos, optimista, céltudatosnak találom magam. A happy, funny, smile, ezért is gondolkoztam ezeken.
2021. febr. 8. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ajaj...

Egy fehérnemű boltban leszel üzletvezető. Ehhez minek vállalkozás? Bújtatott foglalkoztatás? 🤔

Nem jó ötlet...

A kft-vel még drágább is leszel, mintha felvenne alkalmazottnak és bejelentene.

Sztem gondold ezt át egy konyvelovel.

2021. febr. 8. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Kft-nél törvény szerint fel sem merülhet a bújtatott foglalkoztatás. Az csak a katánál probléma.
2021. febr. 8. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:

A Savage már foglalt. És legalább 3 karakterrel el kell térnie a már meglévő cégnevektől, különben a cégbíróság nem jegyzi be.

Utána lehet nézni a bejegyzett cégneveknek.

[link]

2021. febr. 8. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Tényleg okos gondolat, hogy semleges név legyen, mert ha később másra (is) szeretnéd használni a céget, furcsa lehet ha a név valami teljesen eltérő tevékenységre utal.

Ja igen a foglalt nevek. Hát valamivel toldalékolni kell vagy ilyesmi.

2021. febr. 9. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!