Állami támogatással foglalkozik valaki?(lent)
Figyelt kérdés
22 eves vagyok, nagyon szívesen nyitnék egy kis kávézót. Ötletek/tervek vannak,dehát 22 évesen keret sajnos nincsen. Sokab mondják a Széchenyi terves állami támogatásokat, próbáltam utána nézni, de nem tudom ezeket hol lehet megpályázni, mik a feltételek stb..2021. jan. 24. 10:05
11/13 A kérdező kommentje:
Ami remlik az annyi, hogy 1 napig munkanelkulinek kellett lennie, hogy megnyerhesse a palyazatot, tervet kellett beadnia a szolgaltatasokrol, illetve hogy mivel tudja magat es a vendegeit vedeni a virushelyzet miatt.
A baratnoje nyitott egy szalont, ott van mint vallalkozo, gondolom papiron benne lehet a cegben... azt hiszem havonta 150.000ft (talan 1 ev 2 honap kornyeken) kornyeken kaphat az allamtol, amit kozmetikai szerekre, gepekre kolthet ha jol emlekszem.
2021. jan. 24. 20:30
12/13 anonim válasza:
Jaaa, ilyen vállalkozóvá válási támogatás akkor? Sok helyen már nincs az egyébként. Nekem pár ügyfelem kereste, de el lettek hajtva, mert már nincs rá keret. Februártól ígérték az újakat.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem azt! :)
Koszonom a valaszokat neked is!
2021. jan. 26. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!