Milyen vállalkozást indítanátok most ami nagyon megy? Szaktudás most nem számít, lehet alkalmazottat is felvenni.
Figyelt kérdés
Mindenhol azt lehet olvasni, hogy a vállalkozók több millió Ft-t visznek haza tisztán havonta2021. jan. 16. 17:25
11/35 A kérdező kommentje:
Több borbély ismerősöm is van, havi 700-800 ezer Ft-t keresnek, vállalkozóként ez még több lehet ha saját üzlete van az embernek
2021. jan. 16. 17:52
12/35 A kérdező kommentje:
Plusz voltam bent pályázatíró cégnél, azt mondták hogy minden probléma nélkül megkapom a pénzt
2021. jan. 16. 17:53
13/35 anonim válasza:
De ha ilyen tuti infód van, akkor miért a GYK-n érdeklődsz, hogy milyen vállalkozást indíts? :-DDD
Amúgy neked van saját üzleted?
14/35 anonim válasza:
Ez a pályázat nem is megy jelenleg.
15/35 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nem megy? nekem azt mondták hogy megkapom a pénzt. Ez csak egy ötlet, másra is nyitott vagyok természetesen ami sok pénzt termel
2021. jan. 16. 18:17
16/35 anonim válasza:
napi kamus troll, ne adjátok alá a lovat...
17/35 anonim válasza:
Ja, hogy milliós fodrász fizetéses trollunk fejlődött tovább...
19/35 A kérdező kommentje:
Miről beszéltek? Vállalkozás ötleteket próbálok gyűjteni a rendelkezésre álló pénzhez. Egy már van, szeretnék még többet is
2021. jan. 16. 18:26
20/35 anonim válasza:
Már nincs is az 519 es ginop! Idéntöl VINOP van, de ott még nem láttam hasonló pályazatit. Mindenesetre egy fodrászüzlet nem innováció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!