Érdemes a SCIENNET rendszerét használni?
Mennyire átverés/nem átverés a dolog? Megéri-e csak munka mellett foglalkozni vele? Mennyiben válik kényelmetlenné a napi rutin, ha használom a rendszert? Nem szeretném állandóan az ismerőseimet/barátaimat unszolni a rendszer használatára, esetleg néha egy-kettőt, így is érdemes foglalkozni vele?
Kifejtőbb válaszokat is várok, konkrét példákkal. Köszönöm
Engem is behozott egy ismerősöm, még nem tudok sokat a rendszerről. Viszont én 70% hogy nem átverés. Több szól mellette mint ellene.
Aki engem behozott, az a nagyapjának vett egy elektromos kerékpárt egy olyan üzletben amelyik kedvezményt ad, ezután úgy össze tudta a rendszerrel szedni a pénzt hogy utána nem soká vett egy notebookot is...
Én reménykedek. Veszteni nincs nagyon mit, kivéve ha belefizet az ember és aztán ráhagyja.
Úgy viszont lehet keresni vele különösebb bukta-esély nélkül ha embereket hozunk be.
Csak hogy válaszoljak a coop-os hozzászólásra...
a 0,5% az 10%-os termékpartnernél érvényes.
Ha több/kevesebb a kedvezmény akkor ennek arányában változik az a 0.5% is. Coop esetében mivel 1% az tizede a 10%-nak így 0,5% helyett 0,05%-ot kapsz.
Am a COOP főfőnökével (aki az egészet irányítja)most a hetekben tárgyalnak. Én Jászberényi vagyok és a mi vonalunk akarta behozni az egyik itteni nagyobb COOP-ot értelmesebb kedvezménnyel mint az 1%. Le is lett beszélve a ennek a COOP-nak a főnokével a dolog de aztán kiderült hogy jön a főfőnök is :)
Mellesleg én egy hónapja regisztráltam. A saját csoportomban eddig összesen 28-an vannak és vásárlásokból meg jogelhelyezésekből eddig 2614 Ft-ot kerestem. Az eleje ilyen döcögős, de fog ez haladni :)
Aki környékbeli és érdekelné a dolog csak több infóra van szüksége esetleg beülne egy előadásra az keressen meg és segítek. sbsky33@gmail.com
bye
2009-10-06 08:03-as
Döcögős mi? Na most hol van a pénzed te nagyon okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!