Hogyan nyithatnék modellügynökséget?
Figyelt kérdés
Régebben modellkedtem, és eléggé ismerem a buktatókat, tudom, hogy nagyon sok kamu ügynökség létezik, és szeretnék létrehozni egy olyat, ami megbízható, és nem ezer lánnyal dolgozik, hanem csak annyival, amennyi szükséges, és akiket tényleg el lehet "adni"...Mi kell ehhez? Milyen cégformát kell hozzá választanom...
Kezdő tőkém nem nagyon van...Illetve nyilván ismeretségi kör is kell, de az részben megvan...Tud esetleg valaki ebben segíteni?
2008. dec. 1. 23:07
1/1 anonim válasza:
sajnos ehez nem értek,és nem tudok a kérdésedre válaszolni,de írtad hogy van ismeretséged,és én pont most mentem a nextplushoz "modellkedni"!Honnan tudom megállapítani,hogy ez átverés lesz-e vagy sem? 180 ezer ft volt a portfolió elkészitése és a 2 éves szerződés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!