Szállítás az UK-ból így lehetséges?
Figyelt kérdés
Adott egy webshop, ami nem szállít UK-n kívülre. A kérdésem az, hogy van-e valami módja annak, hogy ezt mégis megoldjam valahogyan. Olyan szolgáltatásra gondolok elsősorban, ahol ezen a webshopon megrendelem UK-n belülre egy adott címre, ahol azon a címen átveszi valaki és továbbküldi nekem. A csomagot Magyarországra kellene eljuttatni valahogyan.2021. jan. 12. 14:07
1/11 anonim válasza:
Igen, vannak ilyen szolgáltatók szerte a nagyvilágban.
2/11 anonim válasza:
Mindentangliabol.hu, szállíttatok velük gyakran.
3/11 A kérdező kommentje:
#2, nagyon köszönöm! #1, neked is köszönjük, bár sokmindent nem tettél hozzá:)
2021. jan. 12. 16:12
4/11 anonim válasza:
Fck, azt kérdezted lehetséges-e. Megválaszoltam a kérdésed.
Ha konkrét cégajánlatot akarnál, akkor azt kell írni, hogy írjatok pls olyan cégeket, akik...
Szívesen!
5/11 A kérdező kommentje:
#4 Köszönöm a segítséged, de engedd meg, hogy én is segítsek neked egy kicsit. A magyar nyelvben használunk ún. indirekt kérdéseket. Amikor a kérdező egy ilyen kérdést tesz fel, ezt nem direkt módon teszi, de mégis teljesértékű választ vár rá. Mondok egy példát: Ahelyett, hogy megkérdeznéd reggel a párodtól, hogy “Milyen nap van?”, inkább ezt monod: “Nem tudom, hogy milyen nap van ma.” Ezt a linket tanulmányozd, ha többet szeretnél erről tudni, és tényleg remélem, hogy ezek után nem fogsz ilyen butus válaszokat adni. [link]
2021. jan. 12. 16:35
6/11 anonim válasza:
"Viccesek" az ilyen kérdezők, akik megkapják a választ valakitől és még ők a bunkók és meg vannak sértődve, hogy nem kaptak eléggé kimerítő választ.
7/11 anonim válasza:
Amúgy ahhoz is hatalmas gógyi kellhet, hogy elmenjek egy direkt kérdések kiírására készült oldalra és verjem a nyálam indirekt kérdésemre :D
8/11 A kérdező kommentje:
Igen köszi, már választ kaptam mindenre amire akartam.
2021. jan. 12. 17:44
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi 9#, bár egyik találat sem hasznos számomra, mivel vagy költöztetőcégeket dob ki, vagy pedig nagy cégeknek szóló fuvarozási cégeket. Am jópofa:D
Már találtam egy ilyen szolgáltatást, koszi mindenkinek
2021. jan. 15. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!