Herceg21 kérdése:
Mire kell figyelni egy tetováló szalon megnyitásakor ?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Milyen engedélyeket kell beszereznem?
A szalont csak egy saját/bérelt üzlet helységben kell nyitom, itthon egy külön kialakitott mellék épületben is megfelel? ( engedélyek szempontjából)
Elvileg úgy tudom hogy hivatalosan olyan szakma nincs ebben az országban hogy tetováló. Na már most akkor elég egy vállalkozást csinálnom ahhoz hogy nyithasak egy szalont?
Majd bejelenteni a NAV-hoz majd szerezni az ÁNTSZ-töl engedélyeket?Ha elég csak annyi hogy vállalkozást csinálok hivatalosan akkor ebben az esetben a KATA-ás vállalkozás vagy más forma lenne a legjobb?
Elvileg feltetem minden kérdést amit szeretem volna. Köszönöm hogy elolvastad.
2021. jan. 4. 00:02
1/2 anonim válasza:
Ingyen ezekre nem fogsz értelmes választ kapni
2/2 anonim válasza:
Facebook tetováló csoportokban érdeklődj azoktól akik már ezen keresztül mentek, ott szívesen adnak tanácsot hova fordulhatsz. De kb amit leírtál, az reális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!