Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 3 millióból milyen vállalkozás...

3 millióból milyen vállalkozást indítanátok 2021-ben?

Figyelt kérdés
Inspiráció, vállalkozás indítás..

2021. jan. 3. 20:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

"Pontosan felvennék egy embert aki fuvarozna és ki lenne fizetve.. +egy kevés nekem is maradna.."

Szerintem előbb fizess egy könyvelőnek 5 ezer ft-ot egy konzultácira és akkor majd felébredsz az álmodozásból - bocs :-)

Egy ember havi fizetése MINIMUM, amennyiért elmenne Neked, bruttó 300 ezer ft, amire neked még kb. 100 ezer ft adóterhet kell fizetned, így havi 400 ezer ft-odba kerülne egy vezető + a Te adód, min. 50 ezer + a gk üzemanyag máris havi félmillió kiadásnál tartunk.

És ha lerobban a kocsi, hogy teljesíted a megbízást? Napokig szervizben?

"most érdekel a kereskedelem a természet.. nyugis meló kéne.."

Kereskedelem és nyugis meló egy mondatban??? Ne viccelj mááár...

"Vagy zártkertben sárgabarackot termelni kicsiben és a környéken eladni.."

Ja, ez kb. 1 hónap - és az év többi részében mégis miből élnél meg?

2021. jan. 3. 21:51
 12/27 anonim ***** válasza:
51%
Így hogy leírtad a zártkerti sárgabaracktermelési tervedet vált komolytalanná a kérdés.
2021. jan. 3. 21:55
 13/27 A kérdező kommentje:
Igen ez így kevés infó.. csak ötletelek.. ha marad évente 500-600 ezer tiszta bevétel nekem ez elég lenne.. nem ebből élnék.
2021. jan. 3. 22:07
 14/27 anonim ***** válasza:
52%
nyiss egy fodrászatot és székpénzzel kiadod fodrászoknak. Ömleni fog a pénz hozzád úgy hogy nem is dolgozol
2021. jan. 3. 22:26
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Elnéztél valamit... 3 millió a keret. 😁
2021. jan. 3. 22:33
 16/27 anonim ***** válasza:
47%
fiatal vállalkozók támogatása. jelentkezz és kapsz majdnem 6 millió Ft-ot az államtól
2021. jan. 3. 22:50
 17/27 A kérdező kommentje:
Fodrász üzlet tetszik, hitel képes is vagyok! Nagyon köszönöm az ötletet!
2021. jan. 3. 23:01
 18/27 anonim ***** válasza:
53%
Örülök, hogy segíthettem. 1-2 millió simán bejön már kezdéskor és dolgozni is minimálisan kell érte. Plusz az állam ad rá vissza nem térítendő támogatást
2021. jan. 3. 23:04
 19/27 anonim ***** válasza:
89%
Ez már tényleg elképesztő, hogy mindenhol ott vagy. Neked ezért fizet a fodrász/burkoló szakszervezet?
2021. jan. 3. 23:16
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

18-as, azért jó lenne, ha nem vezetnéd félre a kérdezőt: még ha egy bajáratott fodrász vendégkörrel menne is oda, az első hónapokban NEM jön be az általad említett összeg: a költségekről meg nem is beszéltél.

Ha kiadja bérbe, mert neki nincs szakmája hozzá, akkor meg főleg nem kérhet 1 milliót bérleti díjként :D

2021. jan. 4. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!