Hol tudok fuvart szerezni 7.5 tonnás teherautómra?
Figyelt kérdés
Tõmörötten vettem potom pénzért és megcsináltattam érdemes fuvarozni vele vagy adjam inkâbb el? Hol lehetne kiharcolni akâr egy szerződést hogy folyamatosan tudjak veke dolgozni?2020. dec. 30. 19:04
1/9 anonim válasza:
Jobb lett volna, ha a megvétel és megcsináltatás ELŐTT néztél volna körbe az üzleti lehetőségek tekintetében...
Vállalkozás előtt az emberek üzleti tervet készítenek....
2/9 A kérdező kommentje:
Nem volt vele tervem nagyon olcsón vettem ha eladom is jól jãrok csak megkérdem hátha tudnãk vele dolgozni is
2020. dec. 30. 19:30
4/9 A kérdező kommentje:
Szerződéses fuvarozásra gondolok
2020. dec. 30. 21:02
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, mit értesz kiharcolás alatt, de a jelek szerint nem sok fogalmad van a fuvarozási bizniszről.
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy azért tettem fel a kérdést nem gondolod?
2020. dec. 31. 06:30
7/9 anonim válasza:
6: hát szerintem elég nagy a baj ott, aki úgy indul neki egy vállalkozásnak, hogy a GYK-n kérdezősködik....
8/9 anonim válasza:
Logisztikában dolgozom.
A legjobb indulattal mondom, hogy add el és örülj az egyszeri plusz pénznek, ha egyáltalán tudsz majd keresni rajta jelen viszonyok között.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a vâlaszokat találtam egy céget januârba indulok vele plusz még veszek kettőt😏
2020. dec. 31. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!