Egy városban mennyi fodrászüzlet nyílhat? Sorra nyílnak és tele van mindegyik, a fodrász ismerőseim meg úsznak a pénzben? Az utóbbi években a legjobban fizetett szakma lett a fodrász az országban?
Egy városban mennyi fodrászüzlet nyílhat? akármennyi
Sorra nyílnak és tele van mindegyik, a fodrász ismerőseim meg úsznak a pénzben? honnan tudjuk?
Az utóbbi években a legjobban fizetett szakma lett a fodrász az országban? nem
Akármennyi nyílhat, de nincsenek teli és nem úsznak a pénzben a fodrászok. Ha legálisan csinálják és megfelelő alapanyagokkal dolgoznak, akkor nem olyan hú de nagy profitot generálnak.
Nekem a hajvágásom fél óra, 1500 ft.(férfi, gépi, falu) 3000 Ft-s órabér nem olyan sok, illetve mennyi eszköz és hely kell hozzá. Egy jó olló is akár 10 ezer ft lehet, minőségi hajnyíró gépek stb.
Jaja, akármennyi.
Bár ahogy látom lenne igény rá, hogy ezt is jól államosítsák a haveroknak, mert egyeseket zavar (csak tudnám, hogy miért), ha nyit egy új fodrászat... a szomszéd néni nekem is azon sipákol, hogy minek ennyi, mintha az ő pénzéből nyitnák :D
4: én bp-i vagyok, az azért mondhatni már nem falu.
Rövid haj vágása géppel, mosással sort keresd!
ez volt az első árlista, amit kidobott a gép... bocs, hogy nem végeztem egy átfogó piackutatást, de igen, 2000 alatt egy férfi gépi hajvágás simán megvan Bp-en is
(és igen, van elit fodrászat, ahol 1500-ért egy kávét nem kapsz, amíg vársz, de a szalon-szalon hátán jellemzően nem ezekből tevődik össze)
Viszont, ha mindenkinél mindent jobban tudsz, akkor a francnak írsz ide?
Három Barbert ismerek, mind veszteséges voltmár a korona előtt is, mostanra le is húzták a rolót bőven. Pedig Pest belváros meg Újbudán voltak, és még a bejelentéssel is össze vissza trükköztek.
A Barber nem fodrász,
A fodrászok nem keresnekmilliókat.
Btw a fodrászok nem a férfi hajvágásból élnek, inkább női festés/vágás/szárítás, annak jobb az órabére. Csak ugye az anyagárak is magasabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!