Fagyizót hogy éri meg legjobban üzemeltetni? :) Mik a költségeitek és mennyi a haszon 1 hónapban?
Külföldön dolgozók fagyizóba tudok főzni is fagyit tudom mik kellenek hozzá, de az érdekel h egy szezonba mennyi a tiszta haszon a berleti dij eri meg jobban vagy a sajat hely... fagyi gepet is berelni vagy megvenni? :)
Koszi a válaszokat tudom h a hely is fontos h hol van de tapasztalatokra lennek kivancsi
Nekem pont ősszel mondta az egyik cukrász ismerősöm, hogy ne nyissak fagyizót, nem éri meg.
De ki tudja. Érdekes itt is tendencia, az egyik ami forgalmas a kórháznál van, rengeteg távolsági busz is ott áll meg. A másik az egyik kivehető úton van, nagyon sok fajta fagyijuk van és állandó sor. A másik meg a belvárosban egy albán fagyizót, olcsó nagy adag, persze gyümölcsöt nem nagyon látott, nekem nem ízlik, de sok embernek csak annyit lát, hogy 2 gombóc akkora, mint máshol 4,de azt nem nézik, hogy súlya meg a fele sincs.
Egy biztos, hogy időszakosan tud csak nyitva lenni, és sok pénz kell beindítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!