Milyen állami támogatást, hol igényeljek mint kezdő vállalkozó?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon király komplett tervem acélszerkezeti termékre, egészen pontosan egy garázsra. Cégnél terveztük a garázst, viszont elindítanék saját vállalkozást, CSAK ilyen garázsoknak a komplett kivitelezésére. Nagyjából 2-3 emberre lenne szükségem a projekthez. Marketing, minden, ki van számolva évekkel előre. Cégnél ahol vagyok, már kettőt legyártottunk ebből. 1 nap alatt felhúzható, csavarozott szerkezet,szendvicspanel borítással. Kevés alaptőkém lenne egyelőre vállalkozást indítani, viszont szerintem most elég jó pályázatok vannak, szóval azzal kapcsolatban érdeklődnék hogy milyen pályázatot kellene beadjak? ezt a 4 milliós támogatást néztem, kezdő, fiatal vállalkozóknak. Tervezés megy, kivitelezés megy. Kis kezdőlöketre lenne csak szükségem, hogy egy szuper céget csináljak. Merre érdeklődjek? Ki írná meg a pályázatot? Mi a folyamata ennek? Egyébként 21 éves vagyok, és acélszerkezetben utazom mint gyártáselőkészítő másfél éve. (Hozzátenném, hogy saját cégem, vállalkozásom nincs egyelőre, egy nagy cégnél vagyok jelenleg.) Viszont itt hagynám mihamarabb. Köszönöm előre is!2020. dec. 8. 14:53
1/5 anonim válasza:
Az egy egyszerű támogatási forma, általában meg is nyerik a pályázók. Kérdés, hogy a te lakhelyeden van-e még keret. Én írtam már pár ilyet, mindenki megkapta a támogatást. Üzleti terv és pár egyéb papír kitöltése, vállalkozás alapítás, és már utalják is az első részletet. Első két évben kell hozni bizonyos elvárt számokat, ha ezek megvannak, akkor kiutalják a többi támogatást is.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudnál nekem ebben segíteni? Nagyon megköszönném.
2020. dec. 8. 15:38
4/5 anonim válasza:
EV vagy cég lesz? Már meg van alapítva a cég vagy már EV vagy ? Vagy csak még tervezed?
5/5 A kérdező kommentje:
Céget szeretnék. Nincs megalapítva semmi. Egy cégnél dolgozom mint előkészítő. Konkrét hosszú távú tervek vannak.
2020. dec. 9. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!