Külföldön élek jelenleg, de szeretnék otthon egy vállalkozást indítani. Van otthon allando lakcimem, bejelenthetem magam munkanélkulire?
Ha vállakozó vagy miert nem fizetsz magadnak ?:):):)
A vállalkozó nem azt jelenti hogy te kérsz pénzt az államtól
"A vállalkozó nem azt jelenti hogy te kérsz pénzt az államtól"
- na ez az, amit nem képesek megérteni az emberek, különösen ezen oldal jellemző törzsközönsége.
Mindennaposak azok a kérdések is, amiben azt kérdezik, hogy kirúgtak, meg elfogyott a pénzem, mit kéne vállalkoznom, hogy ne haljak éhen?
Ami már ugye kezdetben több sebből vérzik, egyrészt neki kéne tudnia, hogy mi az a terület, amiben olyan jó, hogy elképzelése szerint az adók befizetése meg a kezdeti ügyfélkörgyűjtés, hirdetés miegymás leküzdése után is több pénze marad meg mint amit befizetett.
Aztán ugye a beindításhoz is pénz kell, alkalmasint több millió forint, amiből el lehet lenni, amíg az üzlet beindul. Erre emberek néha több évig terveznek, gyűjtögetik a munkavállalóként szerzett pénzüket.
De nem, ezek akkor akarnak vállalkozáat, amikor egy fillérjük nincs. Nem értik meg, hogy a vállalkozás nem egy szociális segély, hanem egy üzlet, amire a saját pénzüket teszik fel, amit el is bukhatnak, vagy milliós adósságba is kerülhetnek miatta, ami miatt majd később letiltják havonta a munkabérük felét.
Ez, a munkanélkülinek bejelentkezés már csak a nonpluszultra, ilyet még nem is láttam. Nem is értem, ez milyen elcs.szett logika szerint jön a vállalkozáshoz? :D
"Ez, a munkanélkülinek bejelentkezés már csak a nonpluszultra, ilyet még nem is láttam. Nem is értem, ez milyen elcs.szett logika szerint jön a vállalkozáshoz? :D"
Én azt hiszem, értem... :-) A kérdező nyilván olvasott arról, hogy ha regisztrált munkanélküli, akkor támogathatják a vállalkozóvá válást és szerintem erre akar "utazni".
ha van itteni lakcíme és fizeti a tb-t stb akkor lehet rá jogosultsága.Utánna kell járni mik a feltételek.
Nem kell ennyire ítélkezni és belerugni a magyar "testvéredbe" inkább ezt a részét elemezd h milyen undorító a videlkedésed 5,7es.
fujj köpnivaló szégyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!