Közgazdász vagyok, de a könyvelés távol áll tőlem, így az kiesett mint szakmabeli lehetőség.
Ismerőseim sörfőzésre vettek fel 30év alatti vissza nem térítendő támogatást, van aki plc programozásra, valaki borászkodásra és van aki grafikus munkára.
Én olyanba kezdenék mindenképpen bele, amihez értek és érdekel is.
2020. nov. 28. 00:18
3/9 anonim válasza:
Olyan vállalkozáson érdemes gondolkozni, ami akkor is hoz pénzt, amikor épp alszol. Pl a grafikus (hacsak nem alkalmaz embereket) csak akkor keres pénzt, amikor ébren van és dolgozik.
2020. nov. 28. 09:17
4/9 A kérdező kommentje:
Mi az ami akkor is hoz pénzt amikor alszok?
2020. nov. 28. 10:15
5/9 anonim válasza:
Például az ismerőseid sorfőzdéje, ha kinövi magát akkorára, hogy lesz sok alkalmazottjuk.
2020. nov. 28. 11:02
6/9 anonim válasza:
bármilyen vállalkozással milliókat tudsz zsebre rakni
2020. nov. 28. 13:24
7/9 anonim válasza:
Ismerni kell az embereket ennyi a titok. Nézz szét magad körül és lásd meg mire van szükségük.
Úgy nagy általánosságban ma az autóval és a gyerekekkel kapcsolatos dolgok pörögnek a legjobban. Kissé leegyszerűstve: amiből sok van.
2020. nov. 28. 14:51
8/9 anonim válasza:
az 5 alapvető emberi szükséget kell megoldani, jobban mint a konkurenciád és akkor nyert ügyed van.
2020. nov. 28. 18:47
9/9 anonim válasza:
En tudom mi hoz pénzt akkor ha alszol! Ha erdekel privatban keress. Nem kamu!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.