Varroda Magyarorszagon?
Figyelt kérdés
Sziasztok, létezik olyan varroda Magyarorszagon, ahol le tudnék gyártatni 20 db pólót, egy 20x20 cm-es hímzés lenne rajta. De a pólókat beszereznék nekem amilyet kérek...? Ja és ha varratok ilyet nekem ezt valamilyen hatóságnál engedélyeztetnem kell vagy van olyan varroda ami ad rá engedélyt hogy nekem már csak eladnom kelljen?2020. nov. 15. 11:28
1/1 xswerdy válasza:
persze sok ilyen vállalkozó van, nem olyan különleges kérés ez. Nem is kell varroDA, egy sima varrónő elég, aki gépi hímzéssel is foglalkozik (mondjuk hozzá valószínűleg vinni kellene a pólókat).
Hatóságnál nem kell semmit engedélyeztetni. Ha valaki másnak a szellemi terméke, amit hímeztetni akarsz, akkor az ő engedélye kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!