Helyi fagyizó koktélbár, reggeliztető tavasszal szintén bedobta a törölközőt az egyik üzletére.
Tőle 10 és 20 kmre, meg 1450 és 3500 fős faluban meg most nyitottak nyáron kettőt szakmaidegenek.
Volt munkatársam több éve nemzetközi szinten elismert konyhafőnök, franchiseban kezdte el 3 éve ha jól emlékszem, Jakabfi Dávidtól indulva, idén ősszel már a tulajdonjogot adná el céggel mindennel együtt, szintén másik megyeszékhelyen.
2020. okt. 29. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
13/20 anonim válasza:
Pásztón a Csibe cukrászda egy hatalmas meglepetés volt nekünk. Azon a környéken egy ilyen innovatív és modern cuki jól megél...
2020. okt. 29. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
14/20 anonim válasza:
A Budapesti Kristály cukrászda 2019-es forgalma 76 millió ft volt, 6 fő alkalmatottal. Idén biztos jóval kevesebb lesz. A nyereségnek nem néztem utána.
2020. okt. 30. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
15/20 anonim válasza:
De a Daubner cukrászda 86 fő alkalmazottal például 1,8 milliárd ft forgalmat tudott elérni tavaly.
2020. okt. 30. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?
16/20 anonim válasza:
Pataki cukrászda Érd, Pataki Ádám az ügyvezető és résztulajdonos( Liptai Klaudia párja, vagy férje) 2019 -ben 378 millió ft forgalom , 38 fő alkalmazott, 20-50 millió ft közötti nyereség.
2020. okt. 31. 03:37
Hasznos számodra ez a válasz?
17/20 anonim válasza:
ugy gondolom,hogy ha van tartalékod,akkor érdemes nyitni,persze majd csak 5-10 éven belül termelődik vissza a befektetett 10-20 millio ft,mert sajnos annyi kell hozzá. az árak, a ráfordításokat mutatják, többek között. pl ha csak vaj és tejszín meg tojás felhasználásával készíted sütiket kb 4 szer annyiba jön ki mint növényi tejszín margarin alappo5rok stb- vel. pl egy liter 35%tejszin brutto 1100 ft vaj bruttó 2500 ft körül. növényi tejszí ,a legalja.hu kb brutto 500 ft a növényi zsiradék,margarin bruttó 400 ft.. de utóbbiak undorítóak,mindig ekcémás voltam tőlük.plusz a munkaerő,bérletidíj csomagolás. de egy példa egy normális 3 krémlapos krémes anyagköltsége kb 120 ft, ehez jön rá a munkabér, cukrásznak,eladónak, plusz csomagolás, plusz energiaköltség, elkésziteshez,tároláshoz kb 200-300 ft. az alacsonyszinvonalú krémes előállítási költsége max 50 ft,de el tudod adni kb 400 ért a minőségit max 700 ért vidéken,de ez csak egy példa volt.. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!