Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan reklamozzam magam mint...

Hogyan reklamozzam magam mint grafikus?

Figyelt kérdés

Megvan a megfelelo szaktudasom es eszközeim, megsem tudom eladni magam annak ellenere hogy kifejezetten minosegi es tanult grafikus vagyok.

De egyaltalan nem értek ahoz hogy hogyan adjam el magam.

Milyen trükköket tudtok vagy ajanlanatok?

2020. okt. 12. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Készíts egy portfoliót ahol bemutatod mit tudsz.

A portfoliót felrakhatod a honlapodra és belinkelheted egy szakmai portálra vagy a linkein profilodba.

Ha alkalmazott szeretnél lenni akkor készíts egy hagyományostól eltérő önéletrajzot amelybe beépíted néhány ötleted.

2020. okt. 13. 00:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Használd a közösség médiát is. Ha nem értesz hozzá kérj segítséget, mert az is egy komoly szakma, vannak trükkök trendek amit követni kell.
2020. okt. 13. 00:09
 3/4 sevdiablo válasza:
97%

1. porfólió készítése (min 50-100 jó minőségű alkotás)

2. kreatív weboldal készítés (pl. wordpress)

3. szakmai önéletrajz (kreatívok felhasználásával)

4. szakmai oldalra regisztráció (pl. linkedin)

5. online munkaportálokon munkák vállalása (upwork, fiverr stb.)

6. marketing alapozás (online kurzusok, pl. udemy-hez vannak naponta ingyenes kuponok facebook csoportokban), marketing stratégia megtervezése - ez hosszú távú dolog, itt kezdődnek az igazi próbálkozások

7. facebook hirdetések, google ads, kivitelezés online (vállalkozás felépítés, állandó kliensbázis kiépítése stb)

Ezek egy idő után mind összeadódnak és egymást erősítik.

Van pár online marketing kurzus amit érdemes lehet a témában elvégezned. Ide nem írom le a nevüket mert reklámnak minősülne és amúgyis könnyen meg tudod találni őket még magyar piacon is.

2020. okt. 13. 08:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én tőlük tanultam meg az alapokat (oma.hu), aztán a Google angol nyelvű képzésein folytattam ( [link] Online marketinget kell tanulnod, hogy tudd, mit-miért érdemes csinálnod, és nagyon tudom ajánlani a BrandBirds csapatot is Facebookon. Nagyon jók és magyar viszonylatra szabottak.

Egy dolog jó szakembernek lenni (az egyik legfontosabb) és sajnos pont ennyire fontos az online marketing is a mai világban. Hiába vagy jó, ha a konkurencia hangosabb és mindenhol ott van. Esélyed sem lesz.

2020. okt. 13. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!