Baba nagykert tudtok mondani?
Most indul webshopunk, baba holmikkal, de szeretném több nagyker árait megnézni, hogy hol érdemes rendelni.
Tudtok párat?
Köszönöm
Nagyker árakat nem fogsz a neten találni. Fel kell őket keresni és tárgyalni. Nem ugyanannyiért adnak neked 100 terméket, mint másnak 1000-et.
Vagy akár gyártókat, forgalmazókat keresni. Természetesen minél többet, annál szélesebb lesz a kínálat.
Azt csak halkan kérdezem, hogy miért nyitottál boltot, ha még azt sem tudod honnan szerezd be az árut?
A kérdés az volt halkan súgom, hogy tudtok - e... Ha nem akkor ne írj! Ennyi.
Látszik hülye vagy és nem értesz ehhez, különben tudnád, hogy adószámoddal látható a nagyker ár... Én csak azt kérdeztem hogy tudtok e többet mint én . Amit én tudok onnan rendelem jelenleg.
A kérdező a tudatlan, az egy szem válaszadót meg lehülyézi...
Mindenki hülye, csak ő Napóleon!
Ja, tudom, te vagy az, aki netes rendelésnél a 14 napos elállási időt megtagadod, meg fizetési meghagyással fenyegetőzöl!
A kötekedés megy. Mert szerencsétlen életetek van. :)
Rájöttem itt csak unatkozó emberek vannak. Segíteni semmiben nem tudnak.
Max írnak feleséges hozzászólásokat. Az egész gyakori felesleges.
Max a 10 évvel ezelőtti kérdések - válaszok miatt van még értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!