Most hogy egyéni vállalkozó lettem (kényszervállalkozó ráadásul :), folyton ilyen szarokat fognak küldeni?
Ajánlat levélben: Magyar cégregiszterben való megjelenés 12500 Ft-ért. Egy szlovákiában bejegyzett cég nyomatja.
De tegnap állásajánlattal is megtalált valaki. Építőipari céghez keres vezetői asszisztenst az ügyvezető igazgató és pont rám gondolt. Kezdő fizetés 450, próbaidő után 550 + 50 juttatás.
Mellékelve Munkaszerződés tervezet. Annyi, hogy a fazon épp külföldön van, így csak valami noname (gondolom fizetős) appon keresztül tudunk kommunikálni.
A cégegyébként építőiparban utazik 1999 óta, és 20 milliós árbevétele van. Aminek ráadásul a 25%-át az én fizetésem vinné el ugye. Tök hihető. :)
Na a kérdésem konkrétan. Én már elég idős vagyok hogy azt gondoljam magamról, már láttam mindent, de most úgy tűnik, eddig csak a felszínt kapargattam, mert emberilyen szintű hülyének nézésével még nem találkoztam.
Nektek is van még hasonló eseteitek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!