Mi tudok tenni akkor, ha a vevő nem adja meg a számlázási adatait?
Cím nélkül nem lehet számlát írni.
Megírod neki, hogy köszönöd a vásárlást, de sajnos addig nem tudod küldeni az árut, amíg meg nem adja a számlázáshoz az adatokat, mert Neked muszáj számlát kiállítanod.
Amúgy vigyázz, mert ez akár egy NAV-os próbavásárló is lehet, aki "bepróbálkozik", hogy mennyire tartod be a szabályokat.
Ezt mindig meg szoktam írni, ha nem adja meg azonnal az adatokat, hogy számla nélkül nem tudok teljesíteni. Ilyenkor a legtöbb ember azonnal elküldi az adatait, hirtelen fontos lesz. :D
Viszont ő azóta sem küldte, pedig neki is írtam.
Lehet, megbetegedett.
Nemrég eladtam egy könyvet a Vaterán, leütötte a vevő, de amikor megírtam az adatokat, már 39 fokos lázam volt, tök hülyeséget írtam végösszegnek (postaköltséggel együtt), de szerencsére megírtam, hogy kell egy pár nap, míg jobban leszek, ne utaljon és utána még jó pár hétig nem kapta meg a könyvet, mert kórházba kerültem. Mikor kijöttem, akkor utalt. Végig kommunikáltam, írásban, telefonon, Ő meg szerencsére türelmes volt.
Ezt csak azért írtam meg, mert bármi lehet.
Egyszer meg egy vevőm tűnt el, mint a kámfor - kiderült, 2 héttel hamarabb szült, mint ahogy kiírták.
Szóval nem lehet tudni, mi az oka a vevőd eltűnésének - türelem :-)
9.-nek.
És azt honnan tudod, hogy a vevő az igazi adatait adja meg? Én sem szoktam soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!