Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ruhaboltot nyitnék. A Nulláról?

Ruhaboltot nyitnék. A Nulláról?

Figyelt kérdés

Mit kell csinálni, mire kell figyelni? Ruha az van bőven :D

Inkább használt ruhás. Persze jól kimosott!

2020. szept. 9. 10:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Jó akkor legyen úgy. De akkor sem lehet 20 k ruhát venni 20 k-ért.
2020. szept. 9. 12:13
 12/22 anonim ***** válasza:

Oké, akkor tegyük fel, hogy veszel egy doboz zoknit a nagykerestől 1000 forintért. Van benne 1000 zokni. Gyakorlatilag 1 forintért vetted darabját. Ez megéri a nagykeresnek, ugyanis ez a ruhadarab anyagáron lehet, hogy nincs 1 forint sem (más valutából lett véve), viszont egyenkénti eladással ő nem foglalkozik. Neked megéri nagy tételben vásarolni, ugyanis kell az áru.

Tehát, 1 forinttért vettél zoknit. Na nem egyet, hanem ezret, de ettől még 1 forint volt databja.

2020. szept. 9. 12:15
 13/22 A kérdező kommentje:
De ezer forintért.... Nem veszes 1000 zoknit a gyakorlatban. Lehet, hogy 30 at esetleg igen. De ezret, vagy akár több tizezret már nem.
2020. szept. 9. 12:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, Te most "szivatsz" minket, vagy tényleg ennyire nem látod át a dolgokat?

Veszek pl. a Vaterán egy eladótól 1 farmert, 2 blúzt, 3 pólót, mondjuk még mellé 3 ruhát is, ha szerencsém van, darabja 1 ft marad, ez összesen 9 termék, 9 ft-ért, + a postaköltsége ennek 1.245 ft.

1.354 ft-ért van egy csomó, szám szerint 9 db ruhaneműm.

Na, ezzekkel az árakkal kellene neked versenyezni a boltodban (ismétlem: adó, rezsi, bérleti díj, pénztárgép, stb)

2020. szept. 9. 12:45
 15/22 anonim ***** válasza:

Tessék, hogy elhidd, nem kamu: ez már véget ért, tehát nem reklám:

[link]

2020. szept. 9. 12:46
 16/22 A kérdező kommentje:

Én ezt értem, hogy van az a termék, amit meg tudsz venni 1 ft-ért... Értem.

De én arról beszélek, hogy ez pl NAGY MENNYÍSÉGBEN, vagy MARKETING SZEMPONTBÓL nem éri meg/lehetetlen kivitelezni.

TEHÁT ÉRTSD MEG: 40 ezer ruhát nem tudok venni 40 ezerért(pedig ekkor ugye darabja 1 ft lenne), mert egyszerűen nincs ilyen dilinyós forgalmazó. Amúgy meg a kérdésemre még mindig nem kaptam normális választ, de tőletekl már nem is kell, mert sűltbolondok vagytok annyi iq-val mint egy hanyatt lökött műanyag doboz

2020. szept. 9. 15:38
 17/22 anonim ***** válasza:

Tényleg nem tudsz venni.

Viszont nem is tudsz versenyezni az 1ft-ért kínáló magáneladókkal kereskedőként (mert te nem adhatod 1 Ft-ért a ruhát, míg ő igen).

2020. szept. 9. 17:22
 18/22 A kérdező kommentje:
De ők sem feltétlen akarják eladni 1 ft-ért, csak lezárul a licit, és hát nem volt aki tegyen rá nagyobbat, így "kénytelen" eladni, hogy a pontja ne csökkenjék. De tény, kereskedőként nem jó biznisz
2020. szept. 9. 18:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy meg a kérdésemre még mindig nem kaptam normális választ, ...mert sűltbolondok vagytok annyi iq-val mint egy hanyatt lökött műanyag doboz."

Azt hiszem, az iq probléma nem nálunk van, már csak azért sem, mert a válaszaimban ott van a kérdéseidre is a válasz - csak épp ezek felett nagyvonalúan elsiklottál és leragadtál az 1 ft-nál:

van kereskedő/boltvezető végzettséged? Mert üzletnyitáshoz az is kell (ha nincs, fel kell venni alkalmazottat, ami plusz 250-300 ezer ft kiadás)

" mire kell figyelni?"

Hát ezt ecseteltem: arra, hogy megérje csinálni, hogy tudj versenyezni az ilyen dolgokkal, mint amik pl. a Vaterán vannak. De mondhatnám a számtalan kínai oldalt is, ahonnan akár ingyen postával is küldenek ezt-azt.

Leírtam azt is, hogy a boltnak költségei is vannak.

Van valami "diszkrét bája" annak, hogy egy 0 kilométeres leszólja a tapasztalt, több éve vállalkozó válaszolót, műanyag dobozos iq-júnak titulálva.

De hát mit várok, ez a Gyakori - ahogy sok kérdező szellemi színvonalából is látszik... :-(

Ja, és a 14-es válaszomban véletlenül elírtam: 1245+ 9 ft az 1254 és nem 1.354 ft (mondjuk neked ez sem tűnt fel, úgyhogy ne legyél kereskedő :-) )

2020. szept. 9. 19:30
 20/22 A kérdező kommentje:

Azt kérdeztem, mit kell csinálni hogy jól menjen. Leírtál két dolgot, meg kb hogy mitől nem lesz jó. Nagy segitség köszönöm, ja és leirtad, hogy ne csináljam.

Ez aztán a tipp, na ettől biztos jól fog menni!

2020. szept. 9. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!