Hogyan forgalmazzak "handmade" termékeket ?
Figyelt kérdés
Van egy kocsmánk családi vállalkozásban és arra gondoltam, hogy porcióznék ki papírtasakba brazildiót , mandulát, mogyorót és ezeket a termékeket árulnánk viszonylag nagy árrésen. A kérdés az, hogy kell-e nekem címkézni ezeket a termékeket, ha igen hogy ? Megéri vele vesződni ? Mi a procedúra? Minden segítő választ hálásan köszönök!2020. szept. 1. 00:41
1/2 anonim válasza:
Étel azért nem egyszerű. Allergének, engedélyek, stb.
2/2 anonim válasza:
Magad termeled vagy csak átcsomagolod? Ez se mindegy. Amúgy ezzel a témakörrel a NÉBIH foglalkozik, szóval ők tudnak válaszolni, de nem a legegyszerűbb az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!