Szerintetek jó üzlet egy ilyen nyitása Budapesten? Vagy kudarc?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Hát nem tudom, én úgy látom, hogy a hideg szendvics mint olyan nem a legnépszerűbb a street food-ok között. Nézd meg, hogy a Subway-ekben sem tolonganak annyira az emberek, mint egy gyrosnál pl.
Ráadásul a videóban (csak belepörgettem), egy tradicionális brand-ről van szó. Tehát egy noname helyet nyitva a belvárosban nem lesz olyan attraktív. Pláne most, hogy behalt a turizmus én nem sok jót jósolnék neki.
De ki tudja. Kellene valamifajta piackutatást végezni, ez csak az én szubjektív véleményem
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Igazából teljesen lehetetlennek tűnő termékekkel is sikerült már kulthelyet létrehozni. Ki mondta volna a Bors előtt, hogy a leves ideális street food?
Ezzel nekem csak annyi a gondom, hogy tényleg csak minőségi és friss alapanyagokkal lehet csinálni. Az meg elég drága, így a szendvicset is elég drágán kell majd adnod. Arra pedig akkor van kereslet, ha fut a turizmus, ami most egy ideig nem fog. De normál időben a Madách téren simán elférne egy ilyen hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!