Szerintetek jó üzlet egy ilyen nyitása Budapesten? Vagy kudarc?
Hát nem tudom, én úgy látom, hogy a hideg szendvics mint olyan nem a legnépszerűbb a street food-ok között. Nézd meg, hogy a Subway-ekben sem tolonganak annyira az emberek, mint egy gyrosnál pl.
Ráadásul a videóban (csak belepörgettem), egy tradicionális brand-ről van szó. Tehát egy noname helyet nyitva a belvárosban nem lesz olyan attraktív. Pláne most, hogy behalt a turizmus én nem sok jót jósolnék neki.
De ki tudja. Kellene valamifajta piackutatást végezni, ez csak az én szubjektív véleményem
Igazából teljesen lehetetlennek tűnő termékekkel is sikerült már kulthelyet létrehozni. Ki mondta volna a Bors előtt, hogy a leves ideális street food?
Ezzel nekem csak annyi a gondom, hogy tényleg csak minőségi és friss alapanyagokkal lehet csinálni. Az meg elég drága, így a szendvicset is elég drágán kell majd adnod. Arra pedig akkor van kereslet, ha fut a turizmus, ami most egy ideig nem fog. De normál időben a Madách téren simán elférne egy ilyen hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!