Valaki rendelt már amerikai oldalról előre fizetéssel ?
Csak olyan módon lehet rendelni, Utánvétel nincs.
Hogy mennyi idő, az attól függ, milyen szállítása módért vagy hajlandó fizetni. Van pár napos átfutási idejű ami értelemszerűen drága. Ha olcsón meg akarod úszni, akkor többet kell várnod.
Arról kaptál email-t, hogy elküldték a rendelésedet? Abban kell lennie egy nyomonkövetési számnak, azzal ellenőrizheted, merre jár a csomagod.
Nekem az egyik amerikai csomagom kb 2 hónapot várakozott Floridában a reptéren, mert a vírushelyzet miatt kicsit belassultak a dolgok.
Azzal amúgy tisztában vagy, hogy EU-n kívüli rendelésnél a csomagod értékétől függöen lehet hogy vámot, ÁFA-t kell majd fizetned a kézbesítéskor?
Egyedül csak az Order szám van ott, de egyébként unfulfilled még, szóval gondolom azért nem tudom trackelni... "Order Update"nél annyi van h Track Your Order With Route, ami egy alkalmazas, amit most le is toltottem, oda kell a oldal neve, azt ki is adta az alkalmazás, és a tracking number, de oda csak az order számot tudtam beírni, azzal nem működött, legalábbis nem reagált semmi a submit megnyomása után...
Az ÁFÁ-t meg a dolgokat tudom, de azok a legkisebb problémáim, mertha meg se jönnek akkor mindegy....
Ha másfél hónapja nem küldték el a csomagot, én először a webshoppal tárgyalnék, hogy mi a helyzet, és ha nem tudják szállítani, töröltetném a rendelést és kérném, hogy küldjék vissza a pénzem.
Ha ez nem hoz eredményt, akkor irány a bank és chargeback. Erre a vásárlás után 180 napig van lehetőséged.
Köszönöm szépen, ez egy jó opció lehet majd ha úgy alakul.
Hi,
We're so sorry to hear you're experiencing a delay!
Please note that we are experiencing delays due to Covid and the safety regulations we are following in order to ensure the safety of our customers and our staff. This has extended to our carriers as well so please be patient and reach out to them directly once you have received your tracking information to ensure the swift delivery of your order.
We understand how frustrating things can be during these difficult times and we are here to help make the experience as positive as we can.
Thank you for your patience and understanding for us throughout this.
Írtam a supportnak és kb fél óra után már válaszoltak is ezzel, úgyhogy én adok nekik esélyt és várok még, de ezt a 180 napot figyelni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!