Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Jelenleg egy kórházban dolgozo...

Jelenleg egy kórházban dolgozom,segédápoloként főállásban,szeretnék másodállásban másik osztályon is munkát vállalni.Honnan és milyen engedélyek kellenek ehez,meg levő vállakozás esetleg jól jöhet?Minden választ,segítséget hálásan köszönök!

Figyelt kérdés

2020. aug. 11. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy vállalkozói engedély kellene hozzá. Inkább a saját főnővéreddel egyeztess, hiszen a beosztás miatt mindenképp egyeztetned kellene vele.
2020. aug. 11. 19:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Akik arra az osztályra bedolgoznak másodállásba ahol én vagyok,mind vállalkozásba csinálják,ez biztos a kérdés az az hogy a vállalkozást, hogy tudom érre alkalmassá tenni?tevékenység kiválasztásában is szeretnék segítséget kerni :)
2020. aug. 11. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:

De ha ezt többen csinálják ott, akkor nem tudod őket megkérdezni?

(Csak egy ötlet - mert erre konkrétan a "üzlet, pénzügyek" -> saját vállalkozás ketgóriában tudnának pontosabb választ adni)

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..

2020. aug. 11. 21:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Érdeklődők ott is mindenképp, és köszönöm a javaslatot, felteszem a másik kategóriában is a kérdést! :)
2020. aug. 12. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!