Mennyiért lehet kiadni irodának egy helyiséget 1 órára?
Könyörgöm, de HOL???????
Budapest központi részén, vagy Bivalyb.sznád külsőn...????
Kérdező te nagyon életképtelen, teszetosza személynek tűnsz, kereken 15 másodperc volt rákeresni, néhány példa:
Sok felesleges kérdés kiírástól menthet meg, ha megtanulod használni a következő oldalt:
Nem olyan nehéz és félelmetes a használata, mint ahogy azt sokan képzelik, beírod a keresett dolgot és nyomsz egy entert!
14: tényleg életképtelen a kérdező, ha még a google-t sem tudja használni. :-D
A napokban cseréltünk erről eszmét valamelyik kérdés alatt, hogy a GYK-használók fájdalmasan nem tudják, hogy mire való a google. Elképesztő!
13: osztom a véleményedet. Aki ilyen irodai szolgáltatást igénybe vesz, az NEM egy ócska panelház aljában lévő üzlethelyiségben akarja fogadni a vendégeit, hanem valami trendi, belvárosi coffice-ben, ahol nívós körülmények, és inspiratív környezet van.
Utolsó! Inkább leszek életképtelen, mint olyan kiosztó személyiség mint Te!
A google használatát ismerem, meglepődnél ha tudnád, hogy milyen szinten.
A kérdés kiírással viszont hibáztam. Arra lettem volna kíváncsi, hogy mekkora az az összeg, amit megfizetnének érte az emberek. Mert lehet, hogy van sok a neten, de ha fele annyi lenne 3x annyian vennék igénybe. Most csak mondtam valamit.
Az infók is lemaradtak, abban is hibáztam.
Köszönöm a használható infókat. A kérdések is segítettek.
Nagyvárosban, személyzet nélküli lenne. Parkolás nem a legjobb, de ingyenes legalább. :)
16: de nem fogtad fel, hogy a helyszín megjelölése nélkül LEHETETLEN megmondani, hogy mennyit fizetne érte bárki is...?????
Fafejűnek tűnsz, nem akarsz szembesülni a realitásokkal.
Tessék, itt van pár bp-i co-working iroda:
Itt tudsz keresni helyszín és egyéb paraméterek alapján:
Itt egy konkrét hely:
3900 ft/óra (de min. 2 óra)
Ez abszolút a belváros Bp-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!