Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyiért lehet kiadni irodána...

Mennyiért lehet kiadni irodának egy helyiséget 1 órára?

Figyelt kérdés

2020. aug. 3. 14:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, de HOL???????

Budapest központi részén, vagy Bivalyb.sznád külsőn...????

2020. aug. 3. 21:58
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Hát igen, igazán válaszolhattam volna a kérdésre, csak nem biztos, hogy releváns, amíg te le nem írod a paramétereket. Az, hogy panelház aljában 10m2 az baromi kevés info. Melyik város? A város mennyire frekventált része? Parkolási lehetőség? Jár a bérléshez személyzet esetleg vagy bármi egyéb?
2020. aug. 3. 22:39
 13/22 xswerdy ***** válasza:
leginkább a közösségi irodák nyújtanak tárgyalót akár egy órára. Keresgesd a neten az ő árlistájukat. A panelház alja nem tudom, hogy mennyire jó ötlet. Ott feltehetőleg nem lesz túl magas a bérleti díj, és valami személyzet azért kell (még ha kóddal nyitják is az ajtót, nem jöhetnek simán egymás után az ügyfelek, meg kell nézni, hogy rendet hagytak-e, meg pl. hogy hagyták a mosdót). Max abban látnék rációt, hogy ha van egy panelház aljában valami céged, és ott van egy olyan tárgyalód, amit nem használtok folyamatosan, és ha kiadod, az nem zavarja a normál ügymenetedet, akkor ezzel kereshetsz egy kis plusz pénzt.
2020. aug. 4. 08:50
 14/22 anonim ***** válasza:

Kérdező te nagyon életképtelen, teszetosza személynek tűnsz, kereken 15 másodperc volt rákeresni, néhány példa:

[link]

[link]

[link]

Sok felesleges kérdés kiírástól menthet meg, ha megtanulod használni a következő oldalt:

[link]

Nem olyan nehéz és félelmetes a használata, mint ahogy azt sokan képzelik, beírod a keresett dolgot és nyomsz egy entert!

2020. aug. 4. 09:18
 15/22 anonim ***** válasza:

14: tényleg életképtelen a kérdező, ha még a google-t sem tudja használni. :-D

A napokban cseréltünk erről eszmét valamelyik kérdés alatt, hogy a GYK-használók fájdalmasan nem tudják, hogy mire való a google. Elképesztő!

13: osztom a véleményedet. Aki ilyen irodai szolgáltatást igénybe vesz, az NEM egy ócska panelház aljában lévő üzlethelyiségben akarja fogadni a vendégeit, hanem valami trendi, belvárosi coffice-ben, ahol nívós körülmények, és inspiratív környezet van.

2020. aug. 4. 11:02
 16/22 A kérdező kommentje:

Utolsó! Inkább leszek életképtelen, mint olyan kiosztó személyiség mint Te!

A google használatát ismerem, meglepődnél ha tudnád, hogy milyen szinten.

A kérdés kiírással viszont hibáztam. Arra lettem volna kíváncsi, hogy mekkora az az összeg, amit megfizetnének érte az emberek. Mert lehet, hogy van sok a neten, de ha fele annyi lenne 3x annyian vennék igénybe. Most csak mondtam valamit.

Az infók is lemaradtak, abban is hibáztam.

2020. aug. 4. 11:02
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a használható infókat. A kérdések is segítettek.

Nagyvárosban, személyzet nélküli lenne. Parkolás nem a legjobb, de ingyenes legalább. :)

2020. aug. 4. 11:04
 18/22 anonim ***** válasza:
És az infókat még mindig nem írtad le, szóval még mindig nem lehet válaszolni a kérdésedre :D
2020. aug. 4. 11:05
 19/22 anonim ***** válasza:

16: de nem fogtad fel, hogy a helyszín megjelölése nélkül LEHETETLEN megmondani, hogy mennyit fizetne érte bárki is...?????

Fafejűnek tűnsz, nem akarsz szembesülni a realitásokkal.

Tessék, itt van pár bp-i co-working iroda:

[link]

Itt tudsz keresni helyszín és egyéb paraméterek alapján:

[link]

Itt egy konkrét hely:

[link]

3900 ft/óra (de min. 2 óra)

Ez abszolút a belváros Bp-en.

2020. aug. 4. 11:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Nagyváros sem mindegy, hogy nyíregyháza vagy Győr azért.
2020. aug. 4. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!