Adtatok már ki szobát?
Nagyon-nagyon régen, még gyerekkoromban.
Nagymamám talán emlékezhet arra, hogy milyen árak voltak akkoriban (1980-as évekre gondolok.)
De talán nem is egy válaszoló - akik utánam írnak majd - biztosan tudnak majd nálam célravezetőbb információval szolgálni.
Én vettem már ki így szobát. Egy 20on éves csaj adta ki a panellakásában a 2 felesleges szobáját. Heti takarítási rend volt a közös helyiségekben. Volt hogy csak hetente találkoztunk. Én is meg a másik csaj is állandóan dolgoztunk meg mindketten vidékiek vagyunk ezért jártunk a családhoz látogatóba. Soha nem volt probléma.
Ebből tanulva én csak olyannak adnám ki, aki sokat dolgozik és vidéki, akkor nem fog állandóan otthon lenni és esetleg zavarni. Az meg a másik, hogy valszeg a lányok nem fognak pasit felvenni, inkább ők mennek a pasijukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!