Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Másoknak is trollkodnak azon...

Másoknak is trollkodnak azon ismerősei akiket nem rúgtak még ki a válság miatt?

Figyelt kérdés

hogy nincs is válság, minden fasza, dőzsölnek, stb.

Főleg informatikus ismerőseim trollkodnak.

F/29

2020. júl. 16. 18:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem trollkodás. 3x annyi melóm van covid óta, mint előtte. Szintén IT. Egyszerűen van, akinek az életére pozitívan hatott. Ennyi.
2020. júl. 16. 18:43
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Én is annyit vettem észre belőle, hogy olcsó volt a benzin.
2020. júl. 16. 18:51
 3/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem, csak infos ismerőseim vannak. Mindegyiknek megvan az állása.
2020. júl. 16. 19:05
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Igen az én 1-2 informatikus ismerősöm is ráállt erre, a többi ismerősöm közül kettőnek maradt meg az állása ideig óráig, 1 lett mostanra majdhogynem hajléktalan, és 1 lett öngyilkos.
2020. júl. 16. 19:23
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Az IT-sok már csak ilyenek, nem kell velük foglalkozni.
2020. júl. 16. 22:11
 6/16 anonim ***** válasza:
26%
Tehát azért, mert jól megy nekünk, mindjárt "mi már csak ilyenek vagyunk" és a mi lelkünkön szárad, ha valaki más mást tanult, elbukta a melóját és kinyírta magát? És ez nem trollkodád? :D Ááá, dehogy!
2020. júl. 16. 22:13
 7/16 anonim ***** válasza:
68%
Nincs ebben semmiféle "trollkodád" ez van és kész.
2020. júl. 16. 22:20
 8/16 anonim ***** válasza:
38%

6-os én nem tudom ez miből ered az informatikusoknál, de automatikusan azt gondoljátok, hogy az ilyen beszólásoknál irigykednek rátok, holott nem, ez egy egyszerű tapasztalat veletek kapcsolatban. Nem bírjátok ki általában, hogy ne dörgöljétek mások orra alá, hogy ti informatikusok mennyit is kerestek, mindezt nulla empátiával.

Még mielőtt én is le lennék sajnálva, más területen ugyan, de szerencsére nincs mire panaszkodnom, nem irigylem az életmódotokat.

2020. júl. 16. 22:56
 9/16 anonim ***** válasza:
37%
Aki ilyen primitíven általánosít, mint te, az ne beszéljen empátiáról, és főleg ne oktasson ki róla! A világon semmit sem tudsz rólam, csak a foglalkozásomat és többesszámban ítélkeztél felettem is. Alja. Ez az igazság!
2020. júl. 16. 22:58
 10/16 anonim ***** válasza:
59%
Ilyenkor persze megsértődtök, pedig ez az igazság. Nem kell trollkodni másokkal, ahogy a kérdező is írja.
2020. júl. 16. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!