Söröző nyitásának menetében valaki segítene?
Polgármesteribe már beadtam a kereskedelmi tevékenységhez szükséges papírokat. Ha minden igaz,jövőhéten megkapom. Onnan hová kell még mennem,kitől kell még engedélyt beszereznem vagy kik veszik át? Köszönöm előre is.
ui:tudom,google a barátunk,de egyértelműen sehol nem láttam leírva,pedig böngésztem rendesen. :(
1.: Ez SÖRÖZŐ, mint rendesen, azaz, meleg konyhás, étterem, vagy mint prolifalván, csak kocsma?
2.: NEM VICC! A helyi konkurencia és maffia tud róla? Mert a védelmi pénzt számold bele! Sőt, sok helyen a rendőröknek is tejelned kell.
Nevezzük kocsmának. :) Nincs semmi hideg-meleg étel,csak alkohol,üditő,sör,bor +rágicskák. :)
Nincs itt semmilyen maffia,eddig is ilyen helyen dolgoztam,csak az megszűnt,kénytelen vagyok váltani.
"szte nem kell Ántsz"
Oké, azért ennél hitelesebb és biztosabb információkat szerezz majd a nyitás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!