Furgonos vállalkozás, fuvarok?
Figyelt kérdés
Üdv.
Egyéni vállalkozásban gondolkozom, vennék egy furgont, 1,5-2millióért, létrehoznék egy vállakozást, fuvarborze.hu/fuvarajánlatok/
majd itt keresnék fuvarokat, ennyi az egész? milyen adózást válasszak hozzá?
2020. jún. 27. 18:30
1/4 anonim válasza:
Ez így, mint üzleti terv több mint gyenge
2/4 anonim válasza:
Fuvarozás alapból gyenge ötlet mint vállalkozás. Mi lesz ha beteg leszel, ki viszi a furgont? Mi lesz, ha első nap összetöröd, vagy beléd hajt valaki? mi a garancia, hogy le tudod szállítani? honnan tudod, hogy megkapod a melókat? stb, stb, stb.
3/4 anonim válasza:
Utolsónak: Ha mindenki így gondolkodnak mint te akkor nem nagyon lennének vállalkozások és munkaadók sem akik adnak munkát alkalmazottaknak. Mi lesz ah reggel felkelek elmegyek dolgozni de elüt egy autó? Igy gondolkozol sajnos. A fuvarozás amúgy megéri de ahhoz nem jó egy 2 milliós kocsi hanem egy komolyabb járgány kell mert a 2 milliós kocsikat javítani kell szervízbe vinni és akkor nem tud az ember addig fuvarozni sem ügye. Inkább költsél rá 7-10 milliót egy járgányra az hosszabb távon sokkal jobb. A fuvarbörze nem a megfelelőbb oldal de van egy csomó külföldi fuvarozói oldalak ami jobbak valamivel és ott is lehet nézegeteni fuvar ajánlatokat. De amúgy én a költöztetés vállalkozást javasolnám az jobban megéri én szerintem.
4/4 anonim válasza:
Most dögledezik az ingatlanpiac. nem hinném, hogy ez a jó időpont költöztetésre berendezkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!