Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Konnyu Magyarorszagon a...

Konnyu Magyarorszagon a hulyekre epiteni vallalkozast?

Figyelt kérdés

Elsosorban az ilyen life coach, motivacios semmitmondo emberekre gondolok. Konnyen el tudjak adni a kozhelyes tartalmaikat (ebook, rendes konyv, hanganyagok, stb...) ?

Masodsorban meg az olyan influencerekre gondolok, akik jatsszak az eszuket, hogy milyen nagy labon elnek, de kozben berlik a luxus lakast, luxus autot es ezekkel kapcsolatos tartalmaikat osztanak meg.

Szegyen vagy nem szegyen, de az ilyen Szabo Peter fele emberek "sikere" miatt en is elgondolkodtam az erre nyitott emberek lehuzasan. Nehez lehet egy ilyen vallalkozast beinditani szerintetek?

2020. jún. 15. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Hogyha van érzéked hozzá hogy mire ugranak rá a hülyék. akkor könnyű, te ehhez is kell érzék, pofa meg gátlástalanság.
2020. jún. 15. 09:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Meglátásom szerint igen, elég nagy igény van az ilyenekre mert a társadalmunk képmutatásra épül inkább, mint szolid dolgokra.
2020. jún. 15. 10:25
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem annyira könnyű, mint amennyire elsőre tűnik.

Kezdjük azzal, hogy ezen sikeres vállalkozók egy része maga is hülye, ezért nem kell hazudnia, maga is elhiszi, amit hirdet. Vagy csak túl buta, hogy felfogja, mennyire gyenge, amit csinál. Ezzel szemben az a részük, aki nem, azok született hazudozók, átlagemberként nehéz lenne felzárkózni hozzájuk.

2020. jún. 15. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Lépj magasabb szintre és áruld cégeknek.

Egyszer voltam egy ilyen egész napos csoportos "coachingon", mert a cégem elküldött. Egész nap arra gondoltam, hogy inkább dolgoznék, mint egy levegőtlen tárgyalóban hallgassam a bullshitet meg szituációs játékokat játsszak más kollégákkal.

Volt olyan amúgy, aki kerek szemekkel hallgatta.

A coach bácsi biztos jól keresett vele.

2020. jún. 15. 13:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Ebookon gondolkodok meg sajat fejlesztesu weboldalon, amit facebookon reklamoznek, de ha nem adnam hozza az arcomat, akkor valoszinuleg eleg hiteltelen lenne az egesz.

Ha havi 20-30 embernek 10 ezerert el lehetne adni valami kozhelyekkel teli bullshit gyujtememyt (mert igenye van ra), akkor azt mar sikernek konyvelnem el.

Vagy valami subscription alapu tartalom gyartas is jo lehetne ezeknek az embereknek szerintem.

2020. jún. 15. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Minket is elküldtek ilyenre, kezdésnél ürge késett 50 percet, amit szakadó esőben töltöttünk. Következő lépésénél elment 3 óra, hogy ki vagy, honnan jöttél, hol és mit dolgozol, mondjál magadról érdekességet, titkot, a félelmeidet stb.

Következett a 30 perces ebéd, az élelmiszerrel is késtek 40 percet, majd a pali a kezdéssel extra 20-at.

Ebéd után bedobtuk a nevünket egy kalapba, majd a kihúzott névről kellett elmondani a korábban elhangzottakat, 15-en voltunk és magamat húztam, a nagy bölcs nem értette hogyan fordulhatott ez elő??? Biztos csaltam!

Második nap bizalomépítés, dőljél hátra és elkap a kijelölt pár, konkrétan lehülyézett, mert nem akartam egy b. 50 kilós nővel párban lenni a 98 kilómmal. Biztos félek a nőktől, vagy b***zi a srác.

OK hátradőltem és nyekkentem egy nagyot!, meghúztam a derekamat!

Ebéd után a félelmeink legyőzése, itt végérvényesen megtagadtam a közreműködést, szerintem azzal, hogy beleugrok a mély vízbe nem fogok megtanulni úszni...

Utolsó nap rajzold le a félelmeidet és a vágyaidat, majd osszad meg a csoporttal. Bekötött szemmel akadályfutás a többiek szóbeli irányításával, fára mászás és a ÉN VAGYOK A KIRÁLY! körbekiabálása, labdával kidobós játék, de a többiekre dobott és rúgott labdákat kellett a testeddel kivédeni.

Tulajdonképpen ez volt az egész 3 nap fénypontja, 4 alkalommal sikeresen fejbe tudtam rúgni a coachot bőrlabdával, sz***rul célzok nem a kijelölt célpontot találtam el, sem pedig a védőjét.

2020. jún. 15. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a marketing, coach és egyéb tanácsadók összegyűjtik a témában kicsit is járatosabb emberek által régen ismert bölcsességeket és eladják pénzért.

Mindig csinálnak egy titkolózó több oldalas de semmitmondó kedvcsinálót amivel felkeltik az olyan emberek érdeklődését, akik szeretnék megtudni a sikerhez vezető titkot.

Vannak beszervezett embereik is, akik áradoznak róluk, vagy az interneten írják oda mindenhová, hogy milyen sikeresek lettek tőle.

Nem tudom, hogy vagy vele, de az én értékrendem szerint ez már az emberek megvezetése és lehúzása.

Valamire azért mégis jól az ilyen tréningek, kapcsolatépítésre. Felszedhetsz valami jó csajt, mármint ha van olyan szerencséd, hogy lesz ilyen a csapatban.

2020. jún. 21. 05:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Hülyéből sokkal több van, mint okosból.

Én pl. okos embereknek árulok, ami elég gáz, de hiába, nincs pofám lehúzni a hülyéket, pedig amúgy állatira idegesítenek, és meg is érdemelnék.

2020. jún. 21. 06:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
8: Az akadékoskodóknak is nehéz árulni, nekik semmi nem tetszik, nekik az olcsó is drága, gyanakodnak, ők majd kipróbálnak más termékeket is, aztán amikor mások lehúzzák őket és nem azt kapják amit kértek, akkor jönnek vissza. De az ilyen esetekre nincs módszer, vagy titok.
2020. jún. 21. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!