Megélhetési vállalkozók mért léteznek?
Tudom hogy kapni fogom az ívet egy ilyen kérdésért de nem érdekel.
Megélhetési alatt azt értem aki egy hónap alatt csak 150-200 ezres profitot termel. Nem értem hogy mért jó az életed arra bízni hogy mekkora forgalmad lesz. Ha csak nincs egy kiszámítható, biztos ügyfélköröd akkor az hatalmas felelőtlenség, úgy hogy ennyit egy biztos állással is meg lehet keresni.
na megy a napi p*csméregetés hogy kinek hány és milyen sikeres vállalkozása van.
Kérdező: ha te sikeres vállalkozó lennél, akkor lesz@rnád a megélhetési vállalkozókat és foglalkoznál a saját jóléteddel. ha meg ennyire a szíveden viseled a sorsukat, akkor legyél az ügyfelük.. máris nem lesznek megélhetési vállalkozók.
A leírásod alapján szerintem nagyjából ez a kategória lehetek, bár jobban keresek, de nem milliókat. Szabadúszó vagyok abban a szakmában, amiben előtte évekig alkalmazottként dolgoztam. Katázok, 250-500 ezer között szoktam keresni. Nagyon szívesen elárulom, miért így csinálom.
Vidéken élek, Bp-től 45 kilométerre. Ingázni Bp-re 2x2 óra/nap, csináltam régen másfél évig, sohatöbbet. Helyben vagy a környéken nettó 150 ezer lenne a max, amit kereshetnék, mert kevés a lehetőség, az se a szakmámban. Diplomával, 2 nyelvvizsgával. Valami irgalmatlan szerencsével esetleg meglenne a 200.
Ezért a 150-200 ezerért hétfőtől péntekig le kéne dolgoznom 8-9 órát (jó esetben) minden nap. Lenne egy főnököm, szerencsés esetben normális kollégáim, kevésbé szerencsés esetben nem normálisak. Hétköznap megenné az életemet a munka, rohanhatnék reggel az oviba a gyerekekkel, délután meg értük, este lenne 2 óránk együtt kb. Gyűlölném az egészet, semmire nem lenne időm, folyton rohanni meg kapkodni kéne, és kb. 90%, hogy a munkámat is utálnám.
Ehhez képest itt vagyok szabadúszóként, otthonról dolgozom, kötetlen a munkaidőm, nincs főnököm, nem kell elviselnem senkit, nem ugráltat senki. Még egy szar hónapban is többet keresek, úgy, hogy a heti 5x 8-9 óra helyett dolgozom napi minimum 2, max 6 órát (munka mennyiségétől függően). Szabad vagyok, és mindenre van időm. Hülye lennék elmenni alkalmazottként dolgozni.
Hát, ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!