Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállakozást tud egy nő...

Milyen vállakozást tud egy nő és egy férfi együtt indítani?

Figyelt kérdés

Egy barátnőmmel akarunk vállalkozást indítani, de ötletünk sincs, hogy mit. Esetleg tudnátok nekünk segíteni.

Olyan érdekelne, amiben mind a két fél ki tudja venni a saját részét.

Pl nem villanyszerelőre gondolok. :)

Köszi!

2020. máj. 27. 01:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Van egy tuti jó ötletem, amit én is megvalósíthatnék és meggazdagodhatnék belőle, de nem teszem, inkább itt gyakorin megosztom mindenkivel, hogy megvalósíthassa más.

Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket. Mire számítotok?

Bármilyen vállalkozást lehet csinálni nemtől függetlenül. Nálunk pl. úgy kezdődött, hogy a párom (férfi) adta a szakmai részét, én a gazdasági hátteret. Együtt mentünk tárgyalni, övé volt a szakmaiság, az enyém a "beárazás". Aztán elkezdett érdekelni engem is a szakmai része, így én is megtanultam és néha, ha sok a munka, akkor beugrom, ahol tudok, segítek (szellemi munka többnyire).

Most ha villanyszerelő vállalkozásba kezdtek (kérdés, hogy milyen formában), akkor is mehet ez a felállás. A szakmai részt képviseli a férfi, a háttérmunkát csinálja a nő (ajánlatadás, teljesítés igazolás, számlázás, levelezés, kapcsolattartás, könyvelésre adás, vagy komplett könyvelés, stb.). Találjátok fel magatokat. Nyilván nem árt olyanba kezdeni, amihez értetek, ha sikerre akarjátok vinni.

2020. máj. 27. 15:46
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!

Félreértettetek páran.

A jelenlegi végzettségünk nem fontos, mert abban nem lehet vállakozást indítani!

Nem a párom, hanem egy nagyon jó barátom, akivel elhatárroztuk, hogy váltunk!

Valamit biztosan kitalálunk, csak ötleteket szeretnénk, amiket köszi mindenkinek :) nem vagyunk otthon ezen a területen, most ízlelgetjük, gondoltam hátha valaki tud olyat mondani, ami megtetszik! :)

2020. máj. 27. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Értem én, hogy nem a szakmátokban akartok vállalkozni, DE MI A SZARHOZ ÉRTETEK JELENLEG, AMIBŐL EL LEHETNE INDULNI?????
2020. máj. 27. 16:40
 14/16 A kérdező kommentje:

Semmihez.

El szeretnenk vegezni valamilyen okjt, amig meg lehet.

Ezert nem tudok semmiyen infot adni, mert mi se tudjuk, mi erdekelne minket.

Erteni ahhoz fogunk majd, amit elvegzunk.

2020. máj. 27. 21:04
 15/16 anonim ***** válasza:
74%

Viszonylag ritkán megy úgy, hogy idên még azt se tudod, merre vagy arccal, jövőre a kezedbe kapod az OKJs papírt, másnap meg már vállalkozást alapítasz és dől a lé.

A vállalkozás arról szól, hogy valamit (termék vagy szolgáltatás) jobban tudsz csinálni, mint mások, ezért ők fizetnek. Az iskolapadból kiesve, amúgy is totál fogalmatlanul, mindössze a pucér feneketekre (mert ugye csak a másodlagos nemi jellegetek van) nem lehet vállalkozást alapítani.

Üljetek össze, gyűjtsetek ötleteket, ki mihez ért, mit szeret. Nem csak szakma, hanem bármi. Hátha kisül belőle valami.

2020. máj. 27. 21:48
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

"Semmihez.

El szeretnenk vegezni valamilyen okjt, amig meg lehet.

Ezert nem tudok semmiyen infot adni, mert mi se tudjuk, mi erdekelne minket.

Erteni ahhoz fogunk majd, amit elvegzunk."

Feladtam....villanyszerelőokj-t javaslom

2020. máj. 27. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!