Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kereshetnék milliókat külföldr...

Kereshetnék milliókat külföldröl behozott autókkal?

Figyelt kérdés
Ismerösöm szerint amint lecseng a koronavirus ha okosban csinálnánk akkor autónként 1 millio forint haszon is lenne. De én kételkedem mert nekem kellene pénzt áldozni rá, ö meg intézné okosban a dolgokat, erre megsértödött hogy nem adtam és hogy megfogom bánni amikor ö gazdag lesz

2020. máj. 21. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha csal, akkor lehet vele milliókat keresni. Óravisszatekerés, szervizkönyv hamisítás. Mindegyik kereskedő csinálja. Csak kinek van kedve havonta új céget alapítani, amikor vki beperel.
2020. máj. 21. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Az ilyen ismerősöket kerüld el jó messze :D

Én nem egy autókereskedővel vagyok kapcsolatban, autónként egy milla azért nem mindennapos

Bár tény, hogy milyen kategoriájú autókról beszélünk.

Meg nyilván, ha feketén csináljátok, cég meg adózás nélkül, akkor több marad a zsebben, de én tuti, hogy nem mennék bele ebbe így.

2020. máj. 21. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Ez a mese már volt itt egyszer az oldalon.
2020. máj. 21. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Ha 10% haszonkulccsal számolsz, akkor az 10 milliós autót jelent, nem számolva a járulékos költségekkel. Ami a valóságban már csak kis szerencsével, vagy trükközéssel jöhet össze.
2020. máj. 21. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
"Okosban"... miért van, hogy ezt mindig a legbutábbak mondják!? :D
2020. máj. 21. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
84%

Ezt a szitut már hónapokkal ezelőtt is olvastam itt az oldalon. Szóról szóra ugyan ez volt. (kivéve a koronavírus nem volt benne)

Most két lehetőség van:

Vagy a haver azóta sem lett gazdag, és még mindig a kérdező pénzére pályázik.

Vagy a kérdező full kamus, és ugyan azt a béna kamukérdést írja ki időről időre újra.

2020. máj. 21. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!