Szoftvereladás > Hol hirdessem magam?
Sziasztok, jelenleg egyéni vállalkozóként adok el nem fizikai szoftver licenceket, viszont problémát okoz, hogy nem tudom merre áruljam :/
Bármi ötlet esetleg? :) Webshop nem megoldható egyenlőre, mivel nem tudok minden szoftverből előre berendelni eleget ahhoz, hogy a rendszer automatikusan kiküldje, anélkül pedig nem látom értelmét.
Köszi
Hardveraprón fent vagyok, de Vaterára felnézek köszi. eBayről meg folyton felfüggesztenek idióta indokokkal, arról már le is mondtam :/
Akinek van még ötlete, az ne tartsa magában :)
Fogalmam sincs, egyszerűen kapok egy üzenetet, hogy elértem az eladási korlátomat ( 1 eladás után???...) és várjak amíg nullázódik a szám, vagy kérjem a limit növelését. Ha megpróbálom kérni (Végigmegyek a menükön ahova irányít) annyit kapok, hogy a fiókom nem alkalmas a limit növelése :/ Nincs semmi hívás vagy hasonló.
Persze, van. Teljesen meg van erősítve, üzleti fiók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!