Mennyi esély van arra hogy egy vállalkozás sikeres legyen üzleti terv nélkül?
Több ismerősöm is azt állítja hogy amint vége a covid-19 vírus helyzetnek, vállalkozásba fognak kezdeni de egyiküknek sincs üzleti terve ellenben próbáltak pénzzel lehúzni hogy én adjak legyek "üzlettárs" nyilván nem adok, szóval marad nekik hitel.
Ez az egész onnét indult hogy látták emberek mennyi pénzt ott hagynak kajáldában és számításuk szerint 500 ezer forint is volt profit ahol dolgoztak napi szinten, ez nekik is menni fog. Egyik pizzériai dolgozó volt, másik vmi büfében, a harmadik egy hambugeresnél stb. Szóval most mindegyik saját üzletét tervezi, de ennyi az egész hogy ők látták hogy a vállalkozó dőzsől és nekik is menne ez...
Legtöbb vállalkozásnak nincs üzleti sem pénzügyi terve.
Üzleti terv megléte nem egyenlő a sikerrel. Ha van akkor jobban át lehet látni a dolgokat.
"látták emberek mennyi pénzt ott hagynak kajáldában és számításuk szerint 500 ezer forint is volt profit ahol dolgoztak napi szinten, ez nekik is menni fog."
Hát ez nem igazán megalapozott vállalkozásalapítás... :-D
Nehogy adj egy fillért is! :-)))
Ez a tipikus "kasszás Erzsi" nézőpont, aki azt hiszi, hogy ami bekerül a pénztárfiókba az mind a tulaj nyeresége... És még szidja is, hogy miért csak annyi fizetést ad neki, mikor óránként tíz-százezrek kerülnek a pénztárba...
:-DDDDD
# 5/: sejtettem! :-DDD (4-es voltam)
Az ilyen okostojásoknak fogalmuk sincs, hogy egy vállalkozásnak milyen fizetendői vannak.... Nem csak az adókról, egyebek, hanem bérleti díj, energia, ezerféle költség... Ők csak azt látják, hogy bejön a lóvé, a szemét kapitalista meg éhbért fizet, közben meg ugrál otthon a dollárkupacokon, mint Dagobert bácsi... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!