Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Készítettnél videó önéletrajzot?

Készítettnél videó önéletrajzot?

Figyelt kérdés
Külföldön már elterjedt hogy 1 perces videó önéletrajzot készítenek az emberekről profi studiókban és utána megkapják dvd-n.
2010. júl. 28. 09:37
 1/10 anonim ***** válasza:
nos ez az ötlet alapjában véve jüó, de a megvalósítás egy baromság, de nem térek ki rá részletesen ,bocs:)
2010. júl. 28. 10:10
 2/10 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok a véleményedre?Hr-es vagy?
2010. júl. 28. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

<-- szerintem egy ilyen is elég :)

2010. júl. 28. 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:

nem hr-es, hanem egy szakember más témában.

a véleményem azért nem oszthatom meg veled, mert az egy ötlet és megvalósítani akarom majd idővel.

2010. júl. 28. 11:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy önéletrajzot áttekinteni 15-20 mp. Egy videóban nem lehet elmondani ennyi idő alatt mindent, hosszabbra pedig NINCS idő.
2010. júl. 28. 12:07
 6/10 A kérdező kommentje:
1 percben elég sok mindent el tudsz mondani ha tudsz beszélni.márpedig a jó kommunikációs készség azt is jelenti hogy tudjál megszólalni.
2010. júl. 28. 15:59
 7/10 StephanieXx ***** válasza:

A profi studiókban nem kis összegért csinálják meg.

Minden megpályázott állásra személyre szabott önéletrajz,jelen esetben videó szükséges.Melynek költsége magas.

Az embereknek nincs pénzük...

A másik meg,az idő..:)

2010. júl. 29. 12:15
 8/10 A kérdező kommentje:
de lehet olyat is csinálni ami egy általános bemutatkozó szöveget tartalmaz.és nem biztos hogy kell annyira profi környezet.azt tudom hogy kb 30 másodperces videó kb 50ezer.ez tényleg nagyon sok.de ha lenne rá lehetőségetek hogy kb 5-10 ezer forint között csinálnak rólad 1 perces videót ,bevállalnád?
2010. júl. 29. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy már régi de erről egy videó jut eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=GfSfIGxsGAM

2010. okt. 9. 22:57
 10/10 A kérdező kommentje:
na igen!ez a videóönéletrajz!:D
2010. okt. 10. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!