Kezdo es kevesbe kezdo vallalkozok! Benneteket is ernek/ertekk tamadasok?
Most igyekszem beinditani a vallalkozasomat es fellottem egy 3 hetes face reklamot kezdetnek.
A vallalkozasomban weboldalakat csinalok, e.v.-kent most indulok, de 3 ev tapasztalatom mar van a szakmaban. Igenyesnek tartom magam es folyamatosan tanulok, hogy jobb es jobb minoseget nyujthassak ugyfeleimnek.
Sajnos eddig csak negativ visszajelzesek erkeztek. Nevetos fejek a facebook reklamra (megneztem, hogy kitol, mindegyikuk programozassal foglalkozik) es a weboldalamon keresztul csunya hangvetelu utalkozo uzenetek.
Ezek ugyan nem fognak eltantoritani, csak elgondolkodtatnak. Ha valaki epito kritikat ir, akkor annak nagyon orulok, de sajnos most nem ez a helyzet.
A kerdesem az, hogy kezdokent ti milyen visszajelzeseket kaptatok? Ti is kaptok/kaptatok utalkozo nevtelen uzeneteket?
ÖÖÖ nem teljesen értem a helyzetet.
Ha ahogy te mondod "csak negativ visszajelzesek erkeztek." annak nem lehet hogy valami oka van?
De, termeszetesen lehet. Meg az is lehet, hogy ez egy altalanos dolog, hogy amig nem epited ki teljesen a vallalkozasod, nevtelen tamadasok ernek. Az elejen nem profikent kezdem, csak nem tudom, hogy ez feljogositja-e az internet nepet, hogy utalkozo uzeneteket kuldjon.
Sajnos tudom, hogy sokaknak nagy a szaja, foleg interneten keresztul, ezert is kerdem, hogy egyedul vagyok-e ezzel a problemaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!