Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kezdo es kevesbe kezdo vallalk...

Kezdo es kevesbe kezdo vallalkozok! Benneteket is ernek/ertekk tamadasok?

Figyelt kérdés

Most igyekszem beinditani a vallalkozasomat es fellottem egy 3 hetes face reklamot kezdetnek.

A vallalkozasomban weboldalakat csinalok, e.v.-kent most indulok, de 3 ev tapasztalatom mar van a szakmaban. Igenyesnek tartom magam es folyamatosan tanulok, hogy jobb es jobb minoseget nyujthassak ugyfeleimnek.

Sajnos eddig csak negativ visszajelzesek erkeztek. Nevetos fejek a facebook reklamra (megneztem, hogy kitol, mindegyikuk programozassal foglalkozik) es a weboldalamon keresztul csunya hangvetelu utalkozo uzenetek.

Ezek ugyan nem fognak eltantoritani, csak elgondolkodtatnak. Ha valaki epito kritikat ir, akkor annak nagyon orulok, de sajnos most nem ez a helyzet.

A kerdesem az, hogy kezdokent ti milyen visszajelzeseket kaptatok? Ti is kaptok/kaptatok utalkozo nevtelen uzeneteket?

2020. ápr. 18. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

ÖÖÖ nem teljesen értem a helyzetet.

Ha ahogy te mondod "csak negativ visszajelzesek erkeztek." annak nem lehet hogy valami oka van?

2020. ápr. 18. 22:12
 2/10 A kérdező kommentje:

De, termeszetesen lehet. Meg az is lehet, hogy ez egy altalanos dolog, hogy amig nem epited ki teljesen a vallalkozasod, nevtelen tamadasok ernek. Az elejen nem profikent kezdem, csak nem tudom, hogy ez feljogositja-e az internet nepet, hogy utalkozo uzeneteket kuldjon.

Sajnos tudom, hogy sokaknak nagy a szaja, foleg interneten keresztul, ezert is kerdem, hogy egyedul vagyok-e ezzel a problemaval.

2020. ápr. 18. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A weboldalaidon sem használsz ékezeteket? Mert akkor megértem a gúnyos kritikákat.
2020. ápr. 18. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Valahogy nem érzem kereknek ezt a történetet. :D A kérdező valamit elhallgat. :D
2020. ápr. 18. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Link a weblapodra? Privátban!
2020. ápr. 18. 22:29
 6/10 A kérdező kommentje:
De, ott hasznalok :D
2020. ápr. 18. 22:29
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Vagy a face reklámra
2020. ápr. 18. 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Én max olyat tudok elképzelni, hogy valakibe azért kötnek bele, mert szinten aluli, szakmailag vállalhatatlan a munkája.
2020. ápr. 18. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
mutasd mar meg mi amin nevetnek
2020. ápr. 18. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
27%
Lehet ugy gondolja kritikan aluli a munkad.
2020. ápr. 18. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!