Homeoffice? Lehetséges, hogy feketén másnak csináljak távmunkát?
Sziasztok, feketén (nincs képzettségem papíron) lehetne csinálni távmunkát? Pl. Szoftveres problémák megoldása, programok telepítése?
Erre hogyan lehetne vevőkört találni?
Persze végzettségem nincsen, de tanultam pár évig a szakmát... (ott kellett hagynom :/ )
Arra gondoltam, hogy így a korona idején sok ember vált home office-ra, sok olyan is, aki nem nagyon ért a programok telepítéséhes, beállításokhoz, konfigurálásához, stb. Ebből lehetne pénzt csinálni is talán... Csak nem tudom, hogy erre feketén hogyan lenne lehetőségem...
"Végzettség és garancia hiánya nálam már eleve kizáró ok lenne, hogy a gépem közelébe engedjelek."
Pontosan. Aki feketén dolgozik, azon nem lehet "számonkérni" mit csinált és én bár elég homály vagyok a számítógéphez, de azt én is tudom, hogy egy programmal bármilyen kémprogramot feltelepíthetnek - szóval én eleve csak MEGBÍZHATÓ, ismerős embert engedek a számítógépemhez. Igen, meg is van rá az emberem, ahogy 1-es írta.
Feketén? Bárhogy.
De épeszű ember nem fog online dolgoztatni feketén, mert alapból mindennek nyoma van a munka jellegéből adódóan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!