Ha most eladok valamit mi az a nyereség ami már tisztességtelen s mi az amit azért kapok jgosan mert a megfertőződésemet kockáztatom vele?
...vagy a kérdező nem tud értelmesen kérdést feltenni.
Az egy dolog, hogy nem ellenőrzi le, mielőtt elküldi, hogy nincs-e benne elírás, de központozás sincs, értelmetlen az egész, homályosan fogalmaz, ahelyett, hogy megkérdezné, hogy "kihasználhatom-e azt, hogy egyesek aggódnak, kétségbeesettek, pánikolnak és árulhatom-e ezt kihasználva duplájáért azt, amit én ugyanannyiért kapok, mint korábban?"
A válasz: azt csinálsz amit akarsz, ha neked belefér az erkölcsi érzékedbe, nincs lelkiismeret furdalásod és nyugodtan alszol, akkor tedd azt.
Szerintem erkölcstelen és tisztességtelen másokat kihasználni. Ha neked nem kerül többe az a valami, akkor miért adnád többe? Nem értem hogyan kockáztatod a megfertőzésedet, mert homályosan fogalmazol, nem értelmes a kérdés.
Nem tudja a választ? Nem azt kérdezted, hogy 5x5 mennyi, hanem egy véleményt kérdeztél. Véleménye mindenkinek lehet, ez nem tudás és nem általános műveltség kérdése.
Ha valaki idejön háborogva, hogy mennyire hülye mindenki, hogy nem érti ezt a kérdést, elmagyarázza, majd eltűnik anélkül, hogy megosztaná a kérdezővel a véleményét, csak azért jön ide, hogy lehülyézzen mindenkit, az több mint furcsa...
Nem semmi vagy kérdező :) Vitatkozol azokkal, akik nem értik - az egyébként teljesen értelmetlen - kérdésedet, ahelyett, hogy normálisan elmagyaráznád mit szeretnél tudni. Így legalább a kérdésedre egyetlen választ kaptál, míg ha normálisan és értelmesen, érthetően kijavítottad volna a kérdést, akkor talán kaptál volna többet. Gratulálok :)
Ja és tanulj meg fogalmazni és helyesen írni. Ahogyan előttem is írták általános iskola alsó tagozat elvégzése után már mennie kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!