Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ti hogyan kezelitek ezt az...

Ti hogyan kezelitek ezt az online bussineseteknel?

Figyelt kérdés

4 eve arulok jofogason, vateran es draga cuccokat ebayen az angolon.

Allandoan azt nezem, hogy mennyien lattak mar a termekeimet. Jok e a kulcsszavaim... 3.platformbol van, hogy osszejon egy plusz fizetesnyi penz de sokszor a 3.bol.kb 40-50.ezer jon tisztan be per ho.

Mit arulok . Amit olcson megtudok venni bolhapiacokon.

Ti hogyan novelitek a forgalmatokat

2020. márc. 21. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
saját webshoppal és fizetett célzott hirdetéssel.
2020. márc. 21. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan platformon igyekszem jelen lenni, ahol nem kell árversenybe bocsátkoznom. Ha ez nem megy, akkor csomagokat gyártok, de a webshopozásról átálltam saját készítésű (immateriális) termékekre, amelyeket nem lehet összehasonlítani mással, mert nincs több ilyen.
2020. márc. 21. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Hagyjátok, tegnap még arany "businessszel" nyert 1,5milliót (vagy milliárdot, nem tudom nála mit jelent a nagy "M").

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..

Most meg már jófogásozik. Gondolom az aranyát is ott vette :)

2020. márc. 21. 13:27
 4/4 Méhes Márton válasza:

Próbálj meg egy webshopot indítani szerintem érdemes lehet kipróbálni, hogy ezen a platformon keresztül több ügyfélt tudsz-e szerezni.

[link]

2020. márc. 22. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!